Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Trupa Metallica (2018)Metallica revine la București în august 2019 - DETALII BILETE INFO CONCERT:
Metallica
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz

Videoclip oficial: Anti-Flag - American Attraction

Punkul nu a murit, ba chiar e mai viu ca niciodată în 2017. Atât de viu încât până şi Anti-flag lansează un nou disc, promovat cu un prim single numit "American Attraction". Acesta a primit un videoclip pe care îl puteţi urmări mai jos.

După ce am fredonat tot liceul "You're gonna die, gonna die, gonna die for your government" de la Anti-Flag, nu aş fi crezut că îi voi mai vedea în activitate şi după 14 ani. Trupa americană punk rock debuta în 1996, fix cu "Die for Your Government" şi la 2 decenii după muzicienii rămân activi şi relevanţi cu "American Attraction". Piesa este extrasă de pe un nou album de studio, care va sosi pe 3 noiembrie.

Acesta este succesorul lui "American Spring" din 2015, bine primit de public şi critici. O figură familiară a fost implicată în noul proiect, Benji Madden de la Good Charlotte. Rolul său a fost de co-producător şi contribuţia principală este de a stoarce un sound nou, cu melodii mai ample, chitară mai densă şi o intensificare a vibe-ului de imn pe care o au piesele Anti-Flag de obicei.

Evident încărcătura politică nu va lipsi de pe noul disc, lucru specific vremurilor în care trăim. 11 melodii au fost incluse pe noul LP, care aduce un mesaj de respingere a distragerii nocive din ziua de azi. Muzicienii insistă că poporul american se află la răscruce şi trebuie să lupte împotriva rasismului, exploatării şi discrepanţelor între clasele sociale. Noul videoclip invocă teme populare, precum organisme modificate genetic, sărăcie şi discriminare contra musulmanilor.

O abordare similară a avut-o şi Papa Roach prin cel mai nou videoclip al său, cu mesaj clar anti xenofobie.

Citește mai multe despre Anti-Flag
Videoclipuri cu Anti-Flag
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE