Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Videoclip oficial: Anti-Flag - American Attraction

Punkul nu a murit, ba chiar e mai viu ca niciodată în 2017. Atât de viu încât până şi Anti-flag lansează un nou disc, promovat cu un prim single numit "American Attraction". Acesta a primit un videoclip pe care îl puteţi urmări mai jos.

După ce am fredonat tot liceul "You're gonna die, gonna die, gonna die for your government" de la Anti-Flag, nu aş fi crezut că îi voi mai vedea în activitate şi după 14 ani. Trupa americană punk rock debuta în 1996, fix cu "Die for Your Government" şi la 2 decenii după muzicienii rămân activi şi relevanţi cu "American Attraction". Piesa este extrasă de pe un nou album de studio, care va sosi pe 3 noiembrie.

Acesta este succesorul lui "American Spring" din 2015, bine primit de public şi critici. O figură familiară a fost implicată în noul proiect, Benji Madden de la Good Charlotte. Rolul său a fost de co-producător şi contribuţia principală este de a stoarce un sound nou, cu melodii mai ample, chitară mai densă şi o intensificare a vibe-ului de imn pe care o au piesele Anti-Flag de obicei.

Evident încărcătura politică nu va lipsi de pe noul disc, lucru specific vremurilor în care trăim. 11 melodii au fost incluse pe noul LP, care aduce un mesaj de respingere a distragerii nocive din ziua de azi. Muzicienii insistă că poporul american se află la răscruce şi trebuie să lupte împotriva rasismului, exploatării şi discrepanţelor între clasele sociale. Noul videoclip invocă teme populare, precum organisme modificate genetic, sărăcie şi discriminare contra musulmanilor.

O abordare similară a avut-o şi Papa Roach prin cel mai nou videoclip al său, cu mesaj clar anti xenofobie.

Citește mai multe despre Anti-Flag
Videoclipuri cu Anti-Flag
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE