Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Videoclip oficial: ANTHRAX - Blood Eagle Wings

ANTHRAX prezintă în noul videoclip ”Blood Eagle Wings” un aspect cunoscut, dar nu foarte popular, al istoriei. Prin imagini sugestive pentru ideea de cruzime și violență, trupa accentuează adevăruri incomode privind evoluția marilor civilizații.

"Orice oraș măreț, fie că vorbim despre Londra, Roma, Paris, New York ori Los Angeles - toate sunt prospere acum pentru că mulți oameni au fost uciși astfel încât aceste orașe să ajungă ceea ce sunt astăzi, totul depinzând de cât sânge a fost vărsat de-a lungul anilor", a indicat chitaristul Scott Ian într-un interviu acordat revistei Rolling Stone, explicând astfel mesajul piesei și a videoclipului ”Blood Eagle Wings”.

Intrând și mai mult în detalii, regizorul Jack Bennett prezintă conceptul pe baza căruia a fost gândit scenariul clipului.

"Am creat această cameră de tortură, sub camera unui rege îngrozitor. Omul acesta extrem de crud se distrează cu jucăriile lui, uitându-se din când în când prin gratiile din pardoseală la oamenii pe care îi zdrobește. Ideea este că puterea e construită deasupra acestor oameni care suferă. Ce se întâmplă dedesubt e brutal și sunt o mulțime de instrumente de tortură, toate aceste imagini servind susținerii unui concept: progresul este brutal. Civilizațiile evoluează într-un mod violent."

Piesa ”Blood Eagle Wings”, extrasă de pe noul album ANTHRAX - ”For All Kings”, este din perspectiva lui Scott Ian ”cea mai impresionantă piesă pe care au compus-o până acum”. În cele 8 minute ale compoziției, firul epic este construit prin schimbări de tempo, riff-uri tăioase și vocea lui Joey Belladona ce planează cu efect deasupra liniei melodice.

Discul ”For All Kings” a fost lansat pe 26 februarie. Acesta este primul material al formației cu Jon Donais la chitară, în locul lui Rob Caggiano.

Citește mai multe despre Anthrax
Videoclipuri cu Anthrax
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE