Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Videoclip oficial: ANTENNA x JAZZ 8 - Nimeni nu ne vrea.

După colaborarea cu Silviu Pașca la piesa "O să mori un prost", Jazz 8 revine cu un nou feat, de această dată cu Antenna. Mai multe detalii puteți afla din articol.

Într-un univers al artei care se presupune că e guvernat de libertate, paradoxal, există o grămadă de reguli făcute de oameni care "nu au treabă" cu acest univers.

"Dacă vrei să intri pe radio trebuie să nu știu ce!", "Dacă vrei să nu știu cum, trebuie să..." "Trebuie"... "trebuie"... "TREBUIE!". Nu! Nu TREBUIE nimic.

Singura regulă este: Dacă se simte și place, atunci e bine. Atât! "Dacă se simte bine, atunci este bine" e crezul celor doi artiști în orice fac, chiar și atunci când "nimeni nu îi vrea".

Voce/Text: Cosmin Dominte (JAZZ 8)
Instrumental: Ștefan Ciobanu (ANTENNA)
Trompetă: Cătălin Gorgon Grigorescu
Mix/Master: Benzen - Cutover studio
Camera & colorizare: Ovidiu Grămesc
Regie: Cosmin Dominte (JAZZ 8)

Sample-ul din piesa "Basul și cu toba mare" a fost aprobat de Adrian Despot și Vița De Vie.

Jazz 8, pe numele real Cosmin Dominte, este membru The Bridge Committe și câștigător al concursului ”Slam Poetry București” în 2013. Este, în paralel, și actor, lucrând cu Media Pro Pictures. A avut roluri în filme internaționale, naționale, seriale și piese de teatru.

Citește mai multe despre JAZZ 8
Videoclipuri cu JAZZ 8
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE