Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Snoop Dogg

Videoclip oficial: Ansel Elgort - Supernova

Ansel Elgort, actorul principal din filmul de acțiune ”Baby Driver”, a lansat un videoclip pentru piesa ”Supernova”. Vizualul este regizat de Colin Tilley

Supernova” este cel de-al 3-lea videoclip lansat de Ansel Elgort, artist încă foarte puțin cunoscut pe piața muzicală. Prima sa opțiune a fost actoria, făcându-și debutul pe marele ecran cu un rol secundar într-un remake al filmului ”Carrie” din 2013. Următorul film în care a fost distribuit a fost ”Divergent”, în această peliculă interpretându-l pe Caleb Prior, fratele lui Beatrice Prior (rol interpretat de Shailene Woodley).

Tot alături de Shailene a jucat și în drama ”The Fault in Our Stars”, o peliculă apreciată atât de critici, cât și de public. Filmul a înregistrat încasări de 307 milioane de dolari, costurile de producție ridicându-se la doar 12 milioane de dolari. Anul trecut a fost protagonist în filmul ”Baby Driver”, pentru acest rol primind o nominalizare la Globurile de Aur.

În paralel cu activitatea sa cinematografică, Ansel Elgort cochetează și cu muzica. Începând cu 2014, a lansat single-urile "Unite" și "Totem". Au urmat piesele "To Life" (cu Too Many Zooz), "Yin Yang" (cu Maxum), "Home Alone", "Thief", "You Can Count on Me"(featuring Logic) și "All I Think About Is You". Cel mai recent single, ”Supernova”, va denumi și primul EP al artistului, așteptat pe piață anul acesta.

Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE