Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Snoop Dogg

Videoclip oficial: Anouk - Run Away Together

Artista olandeză Anouk are în continuare vocea și determinarea cu care a cucerit audiența în anii '90. "Run Away Together" este noul ei single, ce vine însoțit de un videoclip regizat de Dana Nechushtan.

După discul "Paradise and Back Again", lansat în 2014, Anouk revine anul acesta cu cel de-al 10-lea material de studio. Noul album al artistei se numește “Queen For a Day” și va fi lansat 4 martie.

Primul single extras de pe acest material a fost “Dirty Girl”, promovarea discului continuând cu piesa ”Run Away Together”. Melodia vine însoțită de un videoclip regizat de Dana Nechushtan ce o are în rol principal pe actrița olandeză Susan Radder.

Tracklist “Queen For a Day” - Anouk:

 1. Run Away Together
 2. Not a Lovesong
 3. New Day
 4. If I Knew
 5. Dirty Girl
 6. Be My Baby
 7. Wanna Little Something
 8. Keeps Getting Better
 9. Castles in the Air
 10. We Are
 11. Right on Time

Anouk a ajuns cunoscută publicului la nivel internațional odată cu lansarea piesei "Nobody's Wife" (1997). Alte melodii populare, situate în fruntea topurilor din Olanda și Belgia, sunt "R U Kiddin' Me", "Michel", "Girl", "Lost", "Modern World", "Three Days in a Row" și "Woman".

Citește mai multe despre Anouk
Videoclipuri cu Anouk
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE