Urmărește-ne în Social Media

Anouk - Places To Go

Artista olandeză Anouk are în continuare vocea și determinarea cu care a cucerit audiența în anii '90. "Places To Go" este un nou single, ce vine însoțit de un videoclip emoționant, în care artista ne este prezentată în rolul de mamă. Piesa este extrasă de pe albumul “Paradise and Back Again“, pregătit pentru noiembrie 2014.

După un loc 9 obținut în finala Eurovision 2013 cu piesa “Birds”, Anouk își asigură fanii că are în continuare multe lucruri de spus din punct de vedere muzical, chiar dacă viața de familie îi ocupă o mare parte din timp. "Places To Go" este primul single extras de pe noul album "Paradise and Back Again", programat pentru lansare anul acesta. Piesa este promovată printr-un videoclip regizat de Janneke de Jong, care prezintă publicului momente de tandrețe între artistă și copiii săi.

Discul "Paradise and Back Again" va apărea pe piață în noiembrie 2014, sub egida casei de discuri a lui Anouk, Goldilox. Tracklistul albumului nu a fost încă dezvăluit, dar cel mai probabil fanii vor mai putea asculta și alte piese noi până la data lansării materialului. Momentan, noul single "Places To Go" este disponibil pe Spotify și în curând va fi pus în vânzare pe iTunes.

Anouk - Paradise and Back Again (copertă album)

Anouk - Paradise and Back Again (copertă album)

Anouk a ajuns cunoscută publicului la nivel internațional odată cu lansarea piesei "Nobody's Wife" (1997). Alte melodii populare, situate în fruntea topurilor din Olanda și Belgia, sunt "R U Kiddin' Me", "Michel", "Girl", "Lost", "Modern World", "Three Days in a Row" și "Woman".

PUBLICITATE
Comentarii