Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: Anne-Marie - Perfect To Me

Auto acceptarea este un mesaj care a fost transmis în mod repetat de artişti în ultimul deceniu, iar Anne-Marie merge în aceeaşi direcţie în piesa "Perfect to Me". Track-ul are un videoclip cu valenţe de scurt metraj în care aflăm ce înseamnă "perfect" pentru omul de rând. Vă invităm să îl urmăriţi în articol.
Urmărește-ne pe

"Perfect to Me" este un videoclip sincer, cu imagini de arhivă cu Anne-Marie şi priviri sincere asupra vieţii unor oameni diferiţi. Artista britanică transmite un mesaj de auto acceptare, indiferent ce defecte sau imperfecţiuni ai. Melodia proaspăt lansată este de fapt o variantă refăcută a piesei "Perfect" de pe albumul de debut "Speak Your Mind".

Aminteşte de "Beautiful" a Christinei Aguilera şi de creaţiile lui Jessie J sau Pink. Anne-Marie este ca noi toţi şi mărturiseşte în versuri că uneori nu se spală pe dinţi dimineaţa, doarme până târziu şi mănâncă macaroane rămase din ziua trecută. Trece prin depresii ca noi toţi şi recunoaşte că a fost obsedată să fie slabă şi să aibă picioare de fotomodel.

Ciocolata şi îngheţata îi sunt prieteni şi pentru artistă imperfecţiunea este perfecţiunea sa. Pentru a sărbători lansarea acestei piese şi a mesajului de acceptare, artista a pornit hashtagul #Perfect2Me. Fanii pot posta mesaje cu acest hashtag în care explică ce înseamnă pentru ei "perfect" şi ce consideră perfect la ei sau la cei dragi. Ziua perfectă, cina perfectă sau iubitul perfect sunt date ca exemple.

Postările vor fi preluate de pe Instagram, Facebook şi Twitter şi vor apărea în galeria online a artistei. Când nu promovează mesaje pozitive, Anne-Marie porneşte o serie de clipuri în care prezintă mişcări de karate. Artista va pleca în turneu în această lună, având concerte programate şi pentru primăvara viitoare.

Anne-Marie se năştea pe 7 aprilie 1991 în Somerset, pe numele său complet Anne-Marie Nicholson. Când avea doar 12 ani a colaborat cu Jessie J la o piesă de teatru. Tânăra a câştigat medalii de aur la campionate mondiale de Shotokan Karate în 2002 şi 2007. Primul său demo muzical solo venea în 2013, "Summer Girl", care a propulsat-o spre faimă. Înainte să cânte solo a apărut pe featuring-uri cu Magnetic Man, Gorgon City şi Raized by Wolves.

Rudimental a remarcat-o pe tânără şi i-a oferit artistei un post de solist. Apărea pe 4 piese pe albumul "We The Generation", împreună cu Dizzee Rascal şi Will Heard. De aici a urmat ascensiunea spre topuri, prin colaborări cu Marshmello şi Sean Paul chiar. De Crăciun în 2016 a reuşit să obţină primul numărul 1 în topuri.

Citește mai multe despre Anne-Marie
Videoclipuri cu Anne-Marie
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE