Urmărește-ne în Social Media

Anne-Marie & James Arthur - Rewrite The Stars

Anne-Marie şi James Arthur îşi unesc vocile pe piesa "Rewrite the Stars", extrasă din coloana sonoră a filmului "The Greatest Showman". Pelicula cu Zac Efron şi Hugh Jackman a fost bine primită anul trecut, iar acum coloana sa sonoră soseşte într-o variantă reinterpretată. Urmăreşte clipul noii piese.

Versiunea originală de "Rewrite the Stars" era cântată în film de către Zac Efron şi Zendaya, într-o înlănţuire de scene spectaculoase la circul ambulant din peliculă. Noua coloană sonoră a lui "The Greatest Showman" include vedete pop care realizează coveruri după piesele din film. Pe listă se află Jess Glyne, Years & Years, Craig David, Kelly Clarkson, Pink şi Missy Elliott.

În clipul cel nou îi vedem pe Anne-Marie şi James Arthur, dar şi contorsionişti şi dansatori dansând în decorurile celebrului circ. Musical-ul original sosea în decembrie 2017 şi îi avea în distribuţie pe Hugh Jackman, Zac Efron, Michelle Williams şi Rebecca Ferguson. A primit un Glob de Aur pentru "Cea mai bună melodie originală", iar "Rewrite the Stars" a primit un Teen Choice Award, care a ajuns la Efron şi Zendaya.

Panic! at the Disco a lansat propria versiune a piesei "The Greatest Show" cu câteva săptămâni în urmă. Apoi grupul acapella Pentatonix a reinterpretat aceeaşi melodie, iar Kesha a oferit propria variantă de cântec "This is Me". Albumul cu coloana sonoră reinterpretată este disponibil acum prin serviciile de streaming. Discul are 13 piese:

 1. The Greatest Show – Panic! At The Disco
 2. A Million Dreams – P!nk
 3. A Million Dreams (Reprise) – Willow Sage Hart
 4. Come Alive – Years & Years and Jess Glynne
 5. The Other Side – MAX and Ty Dolla $ign
 6. Never Enough – Kelly Clarkson
 7. This Is Me (The Reimagined Remix) – Keala Settle, Kesha and Missy Elliott
 8. Rewrite The Stars – James Arthur and Anne-Marie
 9. Tightrope – Sara Bareilles
 10. From Now On – Zac Brown Band
 11. The Greatest Show – Pentatonix
 12. Come Alive - Craig David
 13. This Is Me - Kesha

Cu câteva zile în urmă ascultam piesa "Perfect to Me" a lui Anne-Marie, cu un videoclip care îndemna pe toată lumea să fie naturală, sinceră şi nu obsedată de perfecţiune. La final de vară artista colabora cu David Guetta pe piesa hit "Don't Leave Me Alone".

Pe James Arthur îl puteam asculta la început de lună cu piesa "Empty Space", ilustrată cu un clip în care joacă un actor din "Harry Potter".

Comentarii