Urmărește-ne în Social Media

Anna May feat. Skizzo Skillz - Bum bum

Anna May și Skizzo Skillz au lansat videoclipul noului single "Bum bum"’. Videoclipul, în regia lui Valentin Narcis Sturzu, a fost filmat în Brasov, orașul în care Anna s-a născut.

"Bum bum"’ este o piesă fun-pop compusă în studiourile Hahaha Production. Fiorii pe care ni-i transmite melodia sunt o transpunere sonoră a celebrilor deja fluturi care își fac apariția în stomac atunci când ne îndrăgostim. Anna May este de părere că piesa se încadrează într-un gen denumit de ea happy-hardcore, identificându-se cu tonul optimist al acesteia.

"Când am ascultat pentru prima dată piesa scrisă de Șerban Cazan și Alex Velea în studio-ul HaHaHa, am simțit că mă îndrăgostesc. Pot spune că a fost iubire la prima audiție!" - Anna May

Videoclipul, în regia lui Valentin Narcis Sturzu, a fost filmat în Brasov. Filmările au durat o zi întreagă, iar artista a schimbat pentru acest clip mai multe ținute. Cu ocazia filmării aceasta a făcut și o schimbare curajoasă de look, vopsindu-și părul într-un verde electrizant. Rebelă, dar cu un aer ingenuu, așa o veți regăsi pe Anna May.

Alături de Anna și Skizzo ajungem în Cetatea Brașovului, Piața Sfatului, aproape de Biserica Neagră sau Turnul Alb. Buna dispoziție și fiorii iubirii sunt coordonatele piesei "Bum bum"’, un single cu un vibe pozitiv pentru sezonul de vară 2014.

Anna May s-a remarcat în urma colaborărilor cu Fly Project, fiind vocea pieselor "Goodbye", "Back In My Life" și "Raisa".

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică și film

Smiley, Speak, Nicole Cherry și Nosfe apar în comedia "Legații", lansată pe Netflix - TRAILER

Filmul "Legații", o comedie în regia lui Iura Luncașu, cu o distribuție plină de vedete, s-a lansat în exclusivitate pe Netflix. Te invităm să citești mai multe detalii și să urmărești trailerul peliculei.

Publicat

pe

Trailer "Legații"
Trailer "Legații" │ FOTO: captură YouTube / Netflix Romania

"Legații" spune povestea unui grup de colegi care ajunge la munte, în teambuilding, toți fiind pregătiți pentru un weekend specific corporatiștilor. După o noapte în care petrec, aceștia află la micul dejun, de la Răzvan, CEO-ul companiei, că de data asta urmează să facă ceva aparte. Mai exact, să plece într-o drumeție de 24 de ore pe un traseu de munte, însă nu oricum, ci legați între ei cu o sfoară. Obiectivul este să ducă la capăt acest experiment, fără ca cineva să se dezlege. Unii dintre ei protestează, dar până la urmă își iau minimul necesar, se leagă la o distanță de doi metri între ei și pleacă la drum.

"A fost un proiect foarte ambițios, din punctul meu de vedere, pentru că a fost pentru prima dată când mi-am forțat puțin strategiile. M-am orientat spre o zonă în care îmi doresc să ajung, respectiv cea de smart content. Nu mai sunt subiecte ușurele, facile. Am ales un subiect care să provoace audiența. Mi s-a părut cu atât mai interesant că distribuția a reacționat foarte bine la această idee și că nu eram eu singurul nebun care voia să facă altceva. Totul a fost spectaculos la filmări, cu o energie foarte, foarte bună. Pe de altă parte, a fost un proiect ca toate celelalte, pentru că a fost un proiect de suflet", a declarat regizorul Iura Luncașu.

Distribuția filmului adună nume cunoscute ca Smiley, Speak, Ștefania, Nicole Cherry, Skizzo Skillz, Keed, LU-K Beats, Super ED și Nosfe. Evident, "Legații" vine și cu o coloană sonoră actuală, pe care se vor auzi Smiley, Șatra B.E.N.Z, Skizzo Skillz, Nicole Cherry, Bruja, Jean Gavril, Amuly, August Day și Tobi Ibitoye. Una dintre piesele de pe soundtrackul acestuia este "Bani mulți (Fii tot ce poți)", lansată recent de Smiley în colaborare cu Șatra B.E.N.Z.

"Legații" este produs de Luca's Art Film, Next Spot, Arc Pictures și HaHaHa Production, și poate fi urmărit exclusiv pe Netflix.

TRAILER "Legații":

Citește în continuare