Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Videoclip oficial: Ane Brun - Directions

Ane Brun lansează un videoclip coregrafic pentru piesa "Directions" în care își demonstrează versatilitatea și bucuria de a dansa.

Pentru cei pasionați de coregrafie și de videoclipuri minimaliste în care are loc un soi de "one man show", cântăreața Ane Brun se înscrie și ea pe lista artiștilor cu o astfel de reprezentație. Noul ei videoclip este pentru "Directions", o piesă despre putere și optimism care va apărea pe următorul album al interpretei.

Într-un interviu pentru fourohfive.com, Ane Brun povestește despre conceptul din spatele materialului, care se bazează pe dorința ei de a-și repune în valoare calitățile de dansatoare lăsate deoparte atunci când s-a apucat de muzică. Ane Brun a fost în adolescență o gimnastă ritmică de top și a dansat diferite stiluri, de la hip hop la balet, la jazz, plus  multe alte genuri pe care avea ocazia să le experimenteze.

În videoclipul piesei "Directions", Ane Brun s-a ambiționat să învețe o coregrafie expresivă, care să redea exact sentimentele de curaj și putere transmise de versurile piesei. Persoana care s-a ocupat de punerea la punct a coregrafiei este Mari Carrasco din Suedia.

Invitația pe care o lansează Ane Brun odată cu acest videoclip este aceea de a ne lăsa purtați de dans cât de des este posibil, pentru că dansul ne aduce bucurie, iar bucuria ne face să fim mai buni unii cu ceilalți. Să-i ascultăm sfatul, spunem noi!

RECOMANDARE: Ane Brun va concerta în premieră în România pe 10 mai 2015, vezi detalii în agenda InfoMusic.

Citește mai multe despre Ane Brun
Videoclipuri cu Ane Brun
Publicat de Flavia Cioceanu, Redactor, pe și actualizat pe la .
CLOSE
CLOSE