Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: Ane Brun - Directions

Ane Brun lansează un videoclip coregrafic pentru piesa "Directions" în care își demonstrează versatilitatea și bucuria de a dansa.
Urmărește-ne pe

Pentru cei pasionați de coregrafie și de videoclipuri minimaliste în care are loc un soi de "one man show", cântăreața Ane Brun se înscrie și ea pe lista artiștilor cu o astfel de reprezentație. Noul ei videoclip este pentru "Directions", o piesă despre putere și optimism care va apărea pe următorul album al interpretei.

Într-un interviu pentru fourohfive.com, Ane Brun povestește despre conceptul din spatele materialului, care se bazează pe dorința ei de a-și repune în valoare calitățile de dansatoare lăsate deoparte atunci când s-a apucat de muzică. Ane Brun a fost în adolescență o gimnastă ritmică de top și a dansat diferite stiluri, de la hip hop la balet, la jazz, plus  multe alte genuri pe care avea ocazia să le experimenteze.

În videoclipul piesei "Directions", Ane Brun s-a ambiționat să învețe o coregrafie expresivă, care să redea exact sentimentele de curaj și putere transmise de versurile piesei. Persoana care s-a ocupat de punerea la punct a coregrafiei este Mari Carrasco din Suedia.

Invitația pe care o lansează Ane Brun odată cu acest videoclip este aceea de a ne lăsa purtați de dans cât de des este posibil, pentru că dansul ne aduce bucurie, iar bucuria ne face să fim mai buni unii cu ceilalți. Să-i ascultăm sfatul, spunem noi!

RECOMANDARE: Ane Brun va concerta în premieră în România pe 10 mai 2015, vezi detalii în agenda InfoMusic.

Citește mai multe despre Ane Brun
Videoclipuri cu Ane Brun
Publicat de Flavia Cioceanu, Redactor, pe și actualizat pe la .
CLOSE
CLOSE