Urmărește-ne în Social Media

Andrew Dum - Take a Right feat. Ester Peony

DJ-ul și producătorul Andrew Dum a lansat piesa "Take a Right", o colaborare cu Ester Peony. Melodia beneficiază de un videoclip animat, disponibil în articol.

Piesa "Take a Right" a fost compusă de Blom Priska Daisy, Ester Peony, produsă de Alex Bolero, George Emanuel Călin, Andrew Dum, mix master George Emanuel Călin. Priska este unul dintre songwriterii care lucrează cu Armin van Buuren pentru noul său album.

"Sunt entuziasmat să împărtășesc publicului <<Take A Right>> și le mulțumesc tuturor celor care au contribuit la crearea piesei. Sper să ajungă la cât mai multă lume și să o ascultăm vara aceasta live la toate concertele mele", a spus Andrew Dum.

Anul trecut, Andrew Dum a lansat single-ul "Sometimes" în colaborare cu Olaf Blackwood, cunoscut publicului pentru "I Need You" feat. Armin Van Buren, piesă care a intrat în top Billboard, dar și "So Good", o piesă dance energică și plină de optimism, susținută de vocea cu timbru pătrunzător și versuri pozitive.

Andrew Dum a putut fi urmărit pe scena celor mai mari festivaluri din România, precum UNTOLD Festival, Awake Festival, Afterhills Festival, Deep Forest Fest, Summer Well Festival, PRO FM on TOP, dar și în cadrul primului turneu național al unui DJ român - X Tour - care a cuprins 12 dintre cele mai mari orașe, precum și show-uri private în Qatar pentru Louis Vuitton, dar și în Dubai.

Pasiunea pentru muzică a lui Ester Peony a început încă din copilărie, când locuia cu familia sa în Canada. În 2014, s-a făcut remarcată în online prin cover-urile pe care le-a lansat. Un an mai târziu, a debutat la radio și TV cu piesa "Sub Aripa Ta" (feat. Vescan). Piesa a fost în topuri săptămâni la rând pe posturile de radio din România.

În timpul primelor sale concerte, Ester Peony a împărțit scena cu nume mari din industrie, precum Puya, Vescan, Doddy și Anastasia. Aceasta și-a petrecut din ce în ce mai mult timp în studio, iar în 2018 și-a lansat primul EP, denumit "Dig It". În 2019, aceasta a reprezentat România la Tel Aviv, în cadrul concursului Eurovision.

Comentarii