Urmărește-ne în Social Media

Andrei Bănuță - Pe veci și ceva (live session)

Andrei Bănuță a lansat "Pe veci și ceva", o odă adusă iubirii, o poveste spusă cu delicatețe și pasiune. Este însoțită de un videoclip pe care te invităm să-l urmărești în articol.

Într-o lume în care superficialitatea și agitația cotidiană par să domine, melodia lui Andrei Bănuță aduce un strop de calm și bucurie autentică. Prin versurile sale, el reușește să contureze tabloul unei iubiri sincere și profunde, care își găsește rădăcinile în cele mai adânci sentimente.

Piesa "Pe veci și ceva" a fost scrisă de Andrei Bănuță, Alex Bolero, Eduard Nicolae și Matteo. De mix & master s-a ocupat Alex Bolero, iar de producție Alex Bolero și Eduard Nicolae.

Andrei Bănuță și-a descoperit dragostea pentru muzică încă din copilărie. Studiind canto la Palatul Copiilor din Constanța și participând la numeroase concursuri de muzică ușoară, el și-a conturat pasiunea pentru genurile R&B și soul, adăugând accente pop în creațiile sale. Pe măsură ce a crescut, Andrei a evoluat personal și muzical, descoperind puterea de a transpune sinceritatea sentimentelor în versuri. Astfel, împreună cu colegii săi de la Mattman Music, a început să compună piese ce îi reflectă trăirile într-un mod special și autentic.

În 2023, colaborarea sa de succes cu Andra pentru piesa "Nu m-am gândit la despărțire" a stat timp de 19 săptămâni în Top 10 Media Forest, ajungând chiar pe locul #1. Ultima sa colaborare alături de DOMINO pentru "Afară plouă" a fost prezentă timp de 6 săptămâni în Top 10 cele mai ascultate piese la radio, atingând poziția #6. Pe lângă cariera muzicală, Andrei este protagonist în serialul "Groapa", demonstrându-și versatilitatea și talentul în domeniul artistic.

Comentarii