Urmărește-ne în Social Media

Andrei Bănuță - Altfel de amor

Andrei Bănuță a lansat "Altfel de amor", o piesă perfectă pentru zilele fierbinți de vară. Melodia este acompaniată de un videoclip pe care te invităm să-l urmărești în articol.

Având ca subiect o poveste de dragoste profundă, care transcende orice barieră - fie ea impusă chiar de persoana iubită, "Altfel de amor" poate fi considerată o invitație ce permite întoarcerea la nesfârșit la cel ce părea cândva să fie suflet pereche.

Piesa a fost scrisă de Andrei Bănuță și produsă de Costel Dominteanu (DOMINO), cei doi colaborând în trecut la realizarea hitului "Afară plouă". Starea melodiei a fost transpusă în imagini de către Quba.

"Știți deja că pentru mine, fiecare piesă, dar și lansarea ei reprezintă ceva extrem de special. Sunt extrem de fericit că, de astăzi, <<Altfel de amor>> va putea face parte din coloana sonoră a relațiilor fiecăruia dintre voi", a declarat Andrei Bănuță.

Andrei Bănuță și-a descoperit dragostea pentru muzică încă din copilărie, a participat la cursuri de canto și concursuri, iar experiențele personale, precum și colaborarea cu Mattman Music au contribuit la conturarea personalității sale muzicale, transpusă în creațiile lui prin elemente R&B și soul, îmbinate cu accente pop.

În 2023, colaborarea de succes cu Andra pentru piesa "Nu m-am gândit la despărțire" a stat timp de 19 săptămâni în Top 10 Media Forest, ajungând chiar pe locul #1. Colaborarea cu DOMINO pentru "Afară plouă" a fost prezentă timp de 12 săptămâni în Top 10 cele mai ascultate piese la radio, atingând poziția #5. Pe lângă cariera muzicală, Andrei joacă în serialul "Groapa".

Comentarii