Urmărește-ne în Social Media

Andreea Olaru și Robert Toma - Oare o să-ți amintești?

Andreea Olaru, fostă concurentă la Vocea României, a colaborat cu Robert Toma pentru piesa ”Oare o să-ți amintești?”. Single-ul este acompaniat de un videoclip regizat de Arcadie Spoiala.

Piesa “Oare o să-ți amintești?” vorbește despre acel sentiment de “gol”, ce rămâne în urma încheierii unei relații. Versurile descriu lipsa de speranță în reîmpăcarea cu sufletul pereche, ce te transpun într-o stare inexplicabilă.

Povestea din spatele clipului “Oare o să-ți amintești?” este plasată între două planuri paralele, între iubire și amintiri. Videoclipul este regizat de către Spoiala Brothers, iar piesa este compusă de catre Robert Toma, Alex Parker, Angelo Simonica și Andreea Olaru, în studiourile DeMoga Music.

Andreea Olaru s-a făcut remarcată în urma participării la Vocea României. Născută în Botoșani, Andreea si-a descoperit talentul și pasiunea pentru cântat la 6 ani, dar nu a fost îndrumată către muzică, ajungând să devină absolventă a Facultății de Drept. ”Oare o să-ți amintești?” este single-ul de debut al artistei.

Vocea lui Robert Toma vine în completarea piesei și se îmbină foarte bine cu mesajul melodiei și cu vocea andreei. Artistul este cunoscut pentru feat-urile pe care le-a lansat de-a lungul timpului și pentru calitățile lui de compozitor. Robert a compus și a colaborat cu numeroși artiști, cum ar fi Marius Moga, Andra, Amna, Alina Eremia, Corina, Delia și mulți alții.

Comentarii