Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Masked Singer Romania 2021, sezonul 2Masked Singer România revine în 2021 la PRO TV cu cel de-al doilea sezon Nicu Covaci lansează o carte cu cele mai cunoscute partituri ale trupei Phoenix Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO

Videoclip oficial: Andreea Bănică feat. Dorian Popa - Dragoste încercată

Andreea Bănică și Dorian Popa cântă împreună pentru prima dată și lansează "Dragoste încercată", un single despre iubire, despărțire, orgoliu și împăcare. Melodia beneficiază de un videoclip disponibil în articol.

Compusă de Laurențiu Duță, Sergiu Buta și Constantin Butnaru, "Dragoste încercată" este o poveste de dragoste pusă pe note muzicale, însoțită de un videoclip în regia lui Kobzzon.

"Sunt sigură că foarte mulți dintre voi vă veți regăsi în versurile piesei <<Dragoste încercată>>, este o poveste pe care cu toții am trăit-o cel puțin o dată. Adesea alegem să lăsăm micile obstacole să ne împiedice să ne bucurăm de momentele petrecute împreună și să pierdem din vedere lucrurile cu adevărat importante. Iubirea trebuie învăţată şi încercată, însă cu sufletul deschis și cu zâmbetul pe buze, așa cum facem și noi în cel mai recent clip lansat. A fost o plăcere să colaborez cu Dorian, este un om foarte talentat și implicat", a spus Andreea Bănică.

Protagoniști în clip sunt Andreea Bănică și Dorian Popa care interpretează rolul unui cuplu ce locuiește în aceeași casă, dar din cauza unei mândrii exagerate se află într-un conflict continuu. Deși iubirea trebuie să fie cel mai puternic sentiment, de multe ori orgoliul reușește să primeze.

"Mi-a plăcut foarte mult piesa când mi-a fost propusă, motiv pentru care nu am ezitat să fiu featuring pe piesă. În primul rând a contat și faptul că o cunosc pe Andreea încă de când eram mic și îi ascultam muzica atunci când nici măcar nu mă gândeam că voi avea o carieră în același domeniu în care activează și ea. Este o onoare să fiu pe un single alături de Andreea Bănică. Și îmi place foarte mult melodia compusă de către Laurențiu Duță, acesta fiind și unul dintre motivele care a cântărit foarte mult la participarea mea pe această piesă", a declarat Dorian Popa.

Andreea Bănică a lansat numeroase hituri precum "De nebună", "Ce vrei de la mine" (feat. Balkan), "Linda", "Departamentul de relații" (feat. UDDI) sau "Rain in July" (feat. Jorge). De asemenea, artista și-a surprins fanii cu piese și în limba spaniolă sau engleză, printre care "Samba" și "Love in Brasil", single-uri de succes care au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube și care au fost difuzate în Turcia, Franța, Israel, Africa de Sud, Republica Ceha, Croația sau Canada.

Dorian Popa a lansat piese de succes printre care "Hâtz" (feat Shift), "Când lumea e rea" (feat Ioana Ignat), "Buze" (feat What's UP), "Banii", "Nu poți să mă uiți" și "Cealaltă ea" (alături de AMNA).

Citește mai multe despre Andreea BănicăDorian Popa
Videoclipuri cu Andreea BănicăDorian Popa
Publicat de Alina Ghimus, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE