Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Full Moon Festival 2018
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
INFO CONCERT:
Snoop Dogg
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Videoclip oficial: Andreea Bănică feat. Balkan - Ce vrei de la mine

Andreea Bănică păstrează beat-urile tropicale chiar şi în noiembrie, lansând o piesă proaspătă intitulată "Ce vrei de la mine". Melodia este o colaborare cu Balkan şi cu Laurenţiu Duţă.

"Ce vrei de la mine" are ritmuri orientale şi primeşte un videoclip pe care îl puteţi admira mai sus. Fosta membră a trupei Blondy apare în clip într-un club select, dansând lasciv alături de o echipă de dansatoare îmbrăcate în piele şi ciorapi de plasă. Andreea Bănică cântă despre "fluturi în stomac" şi jocurile minţii pe care îndrăgostiţii le practică uneori.

Noul single este compus de către Laurenţiu Duţă, care s-a ocupat şi de producţie la studioul său, alături de Sergiu Buta şi Florin Balcan. Videoclipul este regizat de către Alex Ceauşu şi mizează pe atitudini provocatoare şi o atmosferă specifică unei nopţi de party în club. Andreea Bănică a declarat următoarele despre noul release:

În clip este total diferit faţă de cum este pe scenă. Personajele trebuie să se potrivească perfect cu mediul ce le înconjoară, iar atitudinea contează cel mai mult pentru că, în final, asta este surprins pe cameră. La un moment dat, am luat microfonul şi am început să-i îndemn pe dansatori să fie veseli, să aibă atitudine.

Oamenii trebuie să arate bine în locaţie, să se potrivească cu tot ce este în jurul lor, iar atitudinea contează cel mai mult. Sper foarte mult să vă placă! Aştept să-mi scrieţi părerile voastre pe pagina mea oficială de Facebook.

Balkan contribuie la acest track cu o combinaţie între rap şi reggaeton, etalându-şi talentul la hip-hop spre finalul piesei. Muzicianul a declarat că a apreciat colaborarea cu Andreea şi rezultatul final. 2017 a fost un an ocupat pentru Andreea Bănică, caare a lansat piesele "Linda" şi "Departamentul de relaţii". Vara trecută a fost marcată de hitul artistei "Rain in July" featuring George, care a ajuns la peste 27 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Artista este cunoscută şi pentru colaborări cu Narcotic Sound pe piesa "Ale" sau cu Aggro Santos pe "Red Lips".

Citește mai multe despre Andreea Bănică
Videoclipuri cu Andreea Bănică
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE