Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Videoclip oficial: Andreea Bălan - Sens unic (by Kazibo)

Andreea Bălan a lansat videoclipul noului single ”Sens unic”. Piesa este compusă de băieții de la Kazibo (Alexandru Ioan Pelin, Ovidiu Baciu). Clipul ce o acompaniză a fost filmat pe o plajă părăsită din SUA.

"”Sens unic”a fost scrisă special pentru mine și despre viața mea personală, de către băieți foarte talentați de la Kazibo. Piesa e ca un pansament care vindecă, deschide uși noi și arată sensul în care mergem fiecare dintre noi după un moment greu, indiferent că e despre dragoste sau nu.

Am filmat un videoclip cu Edward Aninaru pe o plajă părăsită din SUA, pe lângă Los Angeles. De concept și styling s-a ocupat, ca de obicei, Edi Enache, The Fashion Jumper, el mă completează creativ cand vine vorba de vizualuri și povești de câțiva ani încoace și mă provoacă să incerc lucruri noi. Pentru mine, e unul din cele mai reprezentative videoclipuri, pentru că am vrut să vă arăt cum sunt înăuntru, atât prin starea transmisă în clip, cât și prin styling, make-up, păr și jocul meu în povestea din video”, a detaliat Andreea Bălan.

Cu prilejul lansării noii piese ”Sens unic”, Andreea Bălan a vorbit și despre câteva aspecte intime ale vieții sale, anunțând că își proune să lanseze pe viitor doar piese care o reprezintă, indiferent de impactul comercial.

Simt că m-am transformat într-o femeie puternică. Scandaluri, despărțiri, multe lucruri despre care nu voi vorbi public deocamdată - poate într-o carte, cândva - toate lucrurile bune și rele care s-au întâmplat m-au transformat într-o femeie puternică, într-un viking. Poate par dură câteodată, însă așa am învățat că trebuie să fiu ca să iasa totul profesionist și toată lumea să își facă treaba ca la carte și fiecare apariție să fie impecabilă. Poate nu las să se vadă că sunt și foarte sensibila și foarte vulnerabilă la tot ce se scrie în presa sau pe Facebook, câteodată. Însă am învățat că puterea mea stă în a lăsa să se vadă ambele părți: și duritatea, ambiția și perfecționismul, dar și emoțiile, blândețea și bunătatea pe care le-am descoperit în mine și încă mai lucrez să fiu mai bună în fiecare zi cu mine și cu oamenii din jur. Și dacă pot să ajut cu ceva, să o fac cu inima deschisă, indiferent că e vorba de cel mai bun prieten sau un necunoscut.

Mi-am promis că nu voi mai cânta piese care sunt făcute pentru radio sau TV. Voi cânta numai piese care mă reprezintă. Mă interesează ce transmite muzica mea și ce ajunge la voi, ce simțiți voi și cum vă ajută, cum va schimba în vreun fel. Sper să vă placă, să vă regăsiți și să fim împreună în experiența pe care o voi crea de acum înainte. Am lucrat în ultimele luni să schimbăm întreg show-ul și va avea o structură nouă, specială, și un nume pe care l-am ținut secret de câteva luni. Îl voi dezvălui la începutul lunii martie. Până atunci, vă aștept pe Tumblr și pe Facebook unde voi posta câteva surprize", declară Andreea.

Citește mai multe despre Andreea Balan
Videoclipuri cu Andreea Balan
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE