Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
Ștefan Bănică
INFO CONCERT:
Holograma lui Ronnie James Dio în concert
INFO CONCERT:
Schöenbrunn Palace Orchestra Vienna
eMAGIA Sarbatorilor: Alege darurile potrivite la cele mai bune prețuri!

Videoclip oficial: Andreea Bălan - Fantezia de iarnă

Andreea Bălan tocmai a lansat un clip primăvăratic pentru piesa sa iernatică, "Fantezia de iarnă". Este o piesă cu un sound dansabil, cu un mesaj pozitiv şi elemente de hip-hop amestecate cu dance-pop.

"Fantezia de iarnă" este un single special creat pentru sărbătorile de iarnă şi reprezintă al treilea capitol din spectacolul "Fantezia'. Artista a pornit acest proiect la începutul anului şi continuă evoluţia sa cu fiecare release. Andreea Bălan nu este străină de piesele hit legate de Crăciun, pentru că atunci când făcea parte din grupul Andre a lansat mega hitul "Moşule ce tânăr eşti".

Noua piesă este scrisă de către Andreea Bălan şi produsă la studioul Pink Elephant. De regie s-a ocupat Toni Cartu, iar filmările au avut loc în Hala cu Flori, o sală pentru evenimente cu un decor inspirat de natură, cu influenţe SF şi efecte vizuale jucăuşe. Andreea Bălan etalează o inocenţă deosebită în acest clip, cântând dintr-un leagăn de flori şi dansând alături de craciuniţe îmbrăcate în roşu şi negru.

Spre final piesa include şi o porţiune de rap, realizată de către Nistor Mircea. Conceptul de show "Fantezia" este bazat pe coregrafii spectaculoase, costume tematice şi o vivacitate deosebită. Primele 2 faze ale showului au fost "Fantezia Majorete" şi "Fantezia Supereroi". "Fantezia de Iarnă" completează peisajul, cu influenţe iernatice, romantice şi visătoare.

Andreea Bălan a colaborat cu Uddi în această toamnă la hitul "Îţi mai aduci aminte", readucând la viaţă melodia Krypton cu acelaşi nume. La început de 2017 am putut asculta single-ul "Sens Unic" compus de băieţii de la Kazibo pentru Andreea.

Citește mai multe despre Andreea Balan
Videoclipuri cu Andreea Balan
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE