Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 AlternosferaCâștigă o invitație dublă la concertul Alternosfera de pe 23 februarie 2019 Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019

Videoclip oficial: Andreea Bălan - Fantezia de iarnă

Andreea Bălan tocmai a lansat un clip primăvăratic pentru piesa sa iernatică, "Fantezia de iarnă". Este o piesă cu un sound dansabil, cu un mesaj pozitiv şi elemente de hip-hop amestecate cu dance-pop.
Urmărește-ne pe

"Fantezia de iarnă" este un single special creat pentru sărbătorile de iarnă şi reprezintă al treilea capitol din spectacolul "Fantezia'. Artista a pornit acest proiect la începutul anului şi continuă evoluţia sa cu fiecare release. Andreea Bălan nu este străină de piesele hit legate de Crăciun, pentru că atunci când făcea parte din grupul Andre a lansat mega hitul "Moşule ce tânăr eşti".

Noua piesă este scrisă de către Andreea Bălan şi produsă la studioul Pink Elephant. De regie s-a ocupat Toni Cartu, iar filmările au avut loc în Hala cu Flori, o sală pentru evenimente cu un decor inspirat de natură, cu influenţe SF şi efecte vizuale jucăuşe. Andreea Bălan etalează o inocenţă deosebită în acest clip, cântând dintr-un leagăn de flori şi dansând alături de craciuniţe îmbrăcate în roşu şi negru.

Spre final piesa include şi o porţiune de rap, realizată de către Nistor Mircea. Conceptul de show "Fantezia" este bazat pe coregrafii spectaculoase, costume tematice şi o vivacitate deosebită. Primele 2 faze ale showului au fost "Fantezia Majorete" şi "Fantezia Supereroi". "Fantezia de Iarnă" completează peisajul, cu influenţe iernatice, romantice şi visătoare.

Andreea Bălan a colaborat cu Uddi în această toamnă la hitul "Îţi mai aduci aminte", readucând la viaţă melodia Krypton cu acelaşi nume. La început de 2017 am putut asculta single-ul "Sens Unic" compus de băieţii de la Kazibo pentru Andreea.

Citește mai multe despre Andreea Balan
Videoclipuri cu Andreea Balan
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE