Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Roger Hodgson
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Bryan Adams
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox
INFO CONCERT:
OCS - BT Live Limited Edition
INFO CONCERT:
Neversea 2020

Videoclip oficial: Andreea Bălan feat. Edward Sanda - Pe drum

Andreea Bălan lansează în colaborare cu Edward Sanda noul single „Pe drum". Piesa este acompaniată de un videoclip dramatic, o poveste cinematografică despre dragoste, suferință si vindecare.

Piesa ”Pe drum” este compusă de Alex Pelin, iar producția este semnată de Adi Colceru în studiourile EpiQ.

"«Pe drum» este despre iubirea care de multe ori se transformă în suferință și despre puterea de a merge mai departe. Este important felul în care reușim să ne refacem după fiecare despărțire și cum ne refacem aripile ca să putem iubi și zbura din nou", mărturisește Andreea Bălan.

"Colaborarea cu Andreea Bălan este una inedită și mă bucur mult să pot cânta alături de o artista pe ale cărei melodii am crescut. Piesa « Pe drum » este diferită de celelalte piese cântate de mine. Sper din suflet să vă placă!", declară Edward Sanda.

Andreea Bălan este artista cu unele dintre cele mai spectaculoase show-uri, o îmbinare de succes între muzică și dans, în diferite povești conceptuale. Andreea împreună cu echipa sa oferă publicului adevărate experiențe vizuale prin muzică, dans și costume. Printre piesele lansate de artistă se numără "Îți mai aduci aminte" (feat. Uddi), "Zizi", "Rece", "Uită-mă" sau "Fantezia de iarnă".

În prezent, Andreea este în turneu național cu FANTEZIA SHOW, un spectacol special cu Super Eroi, majorete, iepurași sexy, momente latino, toate fiind prezentate live cu trupa sa de instrumentiști.

Edward Sanda a debutat cu piesa și clipul „Doar pe a ta", ce a cucerit topurile de specialitate și a fost no.1 timp de 2 luni. Au urmat piese precum „Haine scumpe", „Nicio zi fără tine", care au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube.

Citește mai multe despre Andreea BalanEdward Sanda
Videoclipuri cu Andreea BalanEdward Sanda
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE