Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

Videoclip oficial: Andreea Bălan - Carusel

Andreea Bălan a lansat videoclipul noului single ”Carusel”. Cu un look inspirat de Marilyn Monroe, artista îl cucerește până la finalul clipului pe Ben Schreen, finalist în show-ul America's Next Top Model.

După succesul piesei "Uită-mă", ce a staționat 12 săptămâni în top 10 cele mai difuzate piese românești, Andreea Bălan revine cu piesa "Carusel", produsă de Marius Moga, acompaniată de un videoclip filmat în Los Angeles.

Piesa marcheaza reuniunea Andreei cu Marius Moga, cel care i-a compus primele trei albume din cariera solo. "Carusel" a fost compusă de Theea Miculescu și Mădălin Roșioru, Marius Moga ocupându-se de producție.

Povestea videoclipului "Carusel" începe într-un restaurant american. A fost închiriat un întreg platou de filmare în deșertul american special pentru această producție. Vizualul a fost regizat de Edward Aninaru și filmat și montat de DOP-ul de origine americana, Jake Southard, ambii urmărind să dea clipului un aer retro al anilor '60 și un twist modern, un love story plin de viață, energie și culoare si bucuria inceputului. Personajul principal masculin este Ben Schreen, finalist în show-ul America's Next Top Model.

Energia și bucuria pe care Andreea Bălan o simte în viața personală în ultima vreme se aude și în "Carusel". Artista a anunțat recent că este însărcinată cu primul copil, împărtășind fericirea cu cei peste 2,5 milioane de prieteni și fani de pe Facebook.

Citește mai multe despre Andreea Balan
Videoclipuri cu Andreea Balan
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE