Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
Dolores O'Riordan în deschiderea concrtului The Cranberries de la Romexpo, Bucuresti pe 11 octombrie 2012Dolores O’Riordan, solista The Cranberries, a murit la 46 de ani INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Carlos Marin de la Il Divo concertează la București pe 26 februarie, află detalii și cumpără bilete!

Videoclip oficial: Andreea Bălan - Carusel

Andreea Bălan a lansat videoclipul noului single ”Carusel”. Cu un look inspirat de Marilyn Monroe, artista îl cucerește până la finalul clipului pe Ben Schreen, finalist în show-ul America's Next Top Model.

După succesul piesei "Uită-mă", ce a staționat 12 săptămâni în top 10 cele mai difuzate piese românești, Andreea Bălan revine cu piesa "Carusel", produsă de Marius Moga, acompaniată de un videoclip filmat în Los Angeles.

Piesa marcheaza reuniunea Andreei cu Marius Moga, cel care i-a compus primele trei albume din cariera solo. "Carusel" a fost compusă de Theea Miculescu și Mădălin Roșioru, Marius Moga ocupându-se de producție.

Povestea videoclipului "Carusel" începe într-un restaurant american. A fost închiriat un întreg platou de filmare în deșertul american special pentru această producție. Vizualul a fost regizat de Edward Aninaru și filmat și montat de DOP-ul de origine americana, Jake Southard, ambii urmărind să dea clipului un aer retro al anilor '60 și un twist modern, un love story plin de viață, energie și culoare si bucuria inceputului. Personajul principal masculin este Ben Schreen, finalist în show-ul America's Next Top Model.

Energia și bucuria pe care Andreea Bălan o simte în viața personală în ultima vreme se aude și în "Carusel". Artista a anunțat recent că este însărcinată cu primul copil, împărtășind fericirea cu cei peste 2,5 milioane de prieteni și fani de pe Facebook.

Citește mai multe despre Andreea Balan
Videoclipuri cu Andreea Balan
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE