Urmărește-ne în Social Media

Andreea Antonescu - Când vine noaptea

Andreea Antonescu ne invită la o partidă de tenis în noul videoclip al piesei "Când vine noaptea". Acest single proaspăt cu instrumental reggae are muzica realizată de Nicolae Stan, Radu Baisan şi Robert Toma.

Dacă în primă fază resimţim elemente reggae în piesă, apoi îşi fac apariţia şi unele orientale şi o percuţie inedită. Regizorul clipului "Când vine noaptea" este Bogdan Păun, care recent ne-a oferit vizualul pentru noua piesă a Irinei Rimes, "My Favourite Man". Cel mai nou single al Andreei Antonescu începe cu versurile "Când vine noaptea vii la uşa mea" şi spune o poveste de dragoste veche de când lumea.

Andreea a avut succes cu piesa "Amantă Fidelă", o colaborare cu Chriss JustUs şi acum revine cu această creaţie romantică, la timp pentru debutul toamnei. Piesa a fost produsă în studioul Pink Elephant şi scrisă de către Andreea, împreună cu Karo, Robert Toma, Radu Baisan şi Alama. Videoclipul a fost realizat de către echipa NGM, care îi include pe regizorul Bogdan Păun şi directorul de imagine Alex Mureşan, plus echipa creativă formată din Nick Barna, Silviu Iuga şi Cătălin Alionte.

Materialul video începe cu Andreea defilând pe un teren de tenis, în ţinută sportivă. Ajungem rapid la apus şi artista schimbă ţinuta cu una de noapte. Se perindă apoi pe străzile Capitalei şi imaginea sa senzuală este alternată cu cea a unor dansatoare care se unduiesc fantomatic. Cu o cămaşă transparentă şi stând în umbre muziciana se visează îmbrăcată în cămaşa iubitului, pe măsură ce ultimele acorduri ale piesei se aud.

Cu ocazia lansării piesei Andreea a ţinut să precizeze că a relansat site-ul oficial www.andreea-antonescu.ro, sub forma unui blog unde artista oferă detalii despre melodii noi şi ţinutele sale.

PUBLICITATE
Comentarii

Emisiuni radio-tv

Emisiunea America Express - Drumul Aurului vine pe micile ecrane cu o premieră maraton

După patru sezoane cu povești memorabile în toate colțurile Asiei, de data aceasta aventura supremă se desfășoară pe continentul american, acolo unde Drumul Aurului poartă concurenții de-a lungul a peste 7.000 de kilometri, prin Mexic, Guatemala și Columbia. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Andreea Antonescu și Andreea Bălan la America Express
Andreea Antonescu și Andreea Bălan la America Express │ FOTO: Antena 1

America Express - Drumul Aurului, unul dintre cele mai așteptate reality show-uri ale momentului, vine la Antena 1 cu o premieră maraton: duminică, 15 ianuarie, de la ora 20:00, și luni, marți și miercuri, 16, 17 și 18 ianuarie, de la 20:30.

Andreea Antonescu și Andreea Bălan alcătuiesc una dintre cele nouă perechi de vedete care au trăit la intensitate maximă experiența America Express, cele două artiste mărturisind că previziunile lor despre ceea ce credeau că vor trăi pe parcursul reality show-ului au fost foarte diferite de ceea ce au întâmpinat la fața locului.

"Participând la reality show-uri în general, am crezut că îmi pot face o părere despre ce va urma și în ce direcție se îndreaptă lucrurile. Nu e deloc așa. În America Express e total diferit față de cum ne așteptam noi. Nu seamănă cu nimic din ce am trăit până acum. E o experiență unică, cu urcușuri și coborâșuri. Acum ești în culmea fericirii, în secunda doi, îți vine să te așezi pe bordură și acolo să rămâi", a spus Andreea Antonescu.

"Noi am crezut că putem anticipa anumite lucruri. Ei bine, nu. Nu poți anticipa nimic la America Express. Totul e surprinzător. Sunt niște misiuni cu totul neașteptate. De multe ori ne întrebăm: <<cine gândește probele astea?!>>", a declarat și Andreea Bălan, care a mărturisit că cele mai grele provocări au fost găsirea cazărilor la orele serii și autostopul, atunci când aveau nevoie de transport pe distanțe foarte lungi.

Artista a adăugat:

"E un reality show cu bune și cu rele. De aceea, unii dintre noi au și tot felul de reacții – care sunt reale. Aici nu poți să te prefaci. Aici îți cad toate măștile și ești pur și simplu așa cum ești tu cu adevărat!".

Cele două cântărețe care s-au reunit cu această ocazie, ducând astfel celebra trupă André pe Drumul Aurului, au vorbit și despre unul dintre ingredientele care fac din America Express cel mai dur reality show din România - parcurgerea unui traseu prin zone care au necesitat măsuri de securitate sporite:

”Ni s-a întâmplat să avem zone în care trecătorii și cei care ne ajutau cu transportul cu mașina ne rugau să părăsim locul respectiv, să nu mergem decât în zone luminate, să nu stăm pe stradă până târziu. Mai mult, ne îndrumau să mergem direct la poliție dacă vrem să găsim un loc de cazare", a povestit Andreea Antonescu.

Alături de ele, pe Drumul Aurului pornesc Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, una dintre cele mai cunoscute creatoare de conținut din mediul on-line, și mama ei, Mihaela.

Citește în continuare