Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

Videoclip oficial: Andreea Antonescu - Când vine noaptea

Andreea Antonescu ne invită la o partidă de tenis în noul videoclip al piesei "Când vine noaptea". Acest single proaspăt cu instrumental reggae are muzica realizată de Nicolae Stan, Radu Baisan şi Robert Toma.

Dacă în primă fază resimţim elemente reggae în piesă, apoi îşi fac apariţia şi unele orientale şi o percuţie inedită. Regizorul clipului "Când vine noaptea" este Bogdan Păun, care recent ne-a oferit vizualul pentru noua piesă a Irinei Rimes, "My Favourite Man". Cel mai nou single al Andreei Antonescu începe cu versurile "Când vine noaptea vii la uşa mea" şi spune o poveste de dragoste veche de când lumea.

Andreea a avut succes cu piesa "Amantă Fidelă", o colaborare cu Chriss JustUs şi acum revine cu această creaţie romantică, la timp pentru debutul toamnei. Piesa a fost produsă în studioul Pink Elephant şi scrisă de către Andreea, împreună cu Karo, Robert Toma, Radu Baisan şi Alama. Videoclipul a fost realizat de către echipa NGM, care îi include pe regizorul Bogdan Păun şi directorul de imagine Alex Mureşan, plus echipa creativă formată din Nick Barna, Silviu Iuga şi Cătălin Alionte.

Materialul video începe cu Andreea defilând pe un teren de tenis, în ţinută sportivă. Ajungem rapid la apus şi artista schimbă ţinuta cu una de noapte. Se perindă apoi pe străzile Capitalei şi imaginea sa senzuală este alternată cu cea a unor dansatoare care se unduiesc fantomatic. Cu o cămaşă transparentă şi stând în umbre muziciana se visează îmbrăcată în cămaşa iubitului, pe măsură ce ultimele acorduri ale piesei se aud.

Cu ocazia lansării piesei Andreea a ţinut să precizeze că a relansat site-ul oficial www.andreea-antonescu.ro, sub forma unui blog unde artista oferă detalii despre melodii noi şi ţinutele sale.

Citește mai multe despre Andreea Antonescu
Videoclipuri cu Andreea Antonescu
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE