Urmărește-ne în Social Media

Andrea Bocelli, Matteo Bocelli - Fall On Me

Andrea Bocelli a lansat primul duet cu fiul său, Matteo Bocelli. Melodia se numește ”Fall On Me” și este extrasă de pe noul album al artistului, ”Si”.

"Oricine e părinte, oricine cunoaște responsabilitatea de a fi mamă sau tată, va înțelege în profunzime semnificația acestei piese. ”Fall On Me” este primul duet cu fiul meu, Matteo Bocelli”, a declarat Andrea Bocelli.

Noua piesă este inclusă pe albumul ”Si”, pe care reputatul tenor îl va lansa pe 26 octombrie.

Tracklist ”Si” - Andrea Bocelli:

 1. Ali di Libertà
 2. Amo Soltanto Te
 3. Un'Anima
 4. If Only (feat. Dua Lipa)
 5. Gloria The Gift Of Life
 6. Fall On Me
 7. We Will Meet Once Again
 8. I Am Here ("Sono Qui" English Version)
 9. Vertigo
 10. Vivo
 11. Dormi Dormi
 12. Ave Maria Pietas (Andrea Bocelli & Aida Garifullina)
 13. Meditation
 14. Miele Impuro
 15. Sono Qui (Acoustic)
 16. Ali di Libertà (Acoustic)
 17. Fall On Me (English Version) - Andrea Bocelli & Matteo Bocelli

Andrea Bocelli și-a început cariera în 1994, la Festivalul San Remo, unde a câștigat cu piesa Calmo della Sera, secțiunea Nouveniți. După festival, cântărețul lansează albumul de debut intitulat Calmo della Sera.

Odată cu lansare piesei Con te Partiro, în 1996,  Andrea Bocelli începe să fie apreciat la nivel internațional. De altfel, această piesă a devenit ulterior Time to Say Goodbye, celebrul duet cu Sarah Brightman.

De-a lungul carierei, Bocelli a susţinut numeroase concerte în toată lumea, de la teatrele mici în aer liber din Italia, în care a cântat operă clasică, la cele 220 concerte din Germania în 1997. Aclamat de la Centrul J.F.K., Washington D.C la Londra, Arena O2, Andrea Bocelli lansează în 2015 turul pentru promovarea ultimului său album, ”CINEMA”, un proiect imens în toată lumea, cu o viziune remarcabilă, o acoperire media fără precedent şi un număr colosal de concerte – de la Jakarta, Seoul, Tokyo la Bratislava, Budapesta şi Bucureşti.

Andrea Bocelli a concertat pentru prima oară în România pe 25 mai 2013. Artistul a revenit în țara noastră în 2017, pentru a susține două concerte: unul la București (Vezi poze de la concertul susținut în Piața Constituției) și unul la Cluj.

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică și film

Matteo Bocelli a lansat piesa "Cautionary Tale", extrasă de pe coloana sonoră a filmului "Three Thousand Years of Longing"

Matteo Bocelli prezintă "Cautionary Tale", o piesă compusă pentru filmul "Three Thousand Years of Longing", ce îi are în rolurile principale pe Tilda Swinton și Idris Elba. Te invităm să asculți melodia și să afli mai multe detalii.

Publicat

pe

Matteo Bocelli - Cautionary Tale
Matteo Bocelli - Cautionary Tale │ FOTO: captură YouTube

"Cautionary Tale" este colaborare între muzicianul Matteo Bocelli și compozitorul și producătorul Tom Holkenbord (alias Junkie XL). Cei doi au creat melodia pentru filmul "Three Thousand Years of Longing", regizat de George Miller (Mad Max: Fury Road). Odată cu acest film, Bocelli își face debutul în actorie și îl interpretează pe Prințul Mustafa.

"Este prima dată când sunt distribuit într-un film și a fost o experiență incredibilă. M-am născut într-o familie de artiști, dar asta a fost ceva cu totul nou și am fost surprins de cât de mult m-am distrat! Cu orice experiență nouă, există frică și incertitudine, dar există de asemenea curiozitate și entuziasm. Nu pot să cred că prima mea apariție într-un film este pentru unul regizat de George Miller și alături de această distribuție de actori câștigători de Oscar. Și apoi sunt eu! Să fac parte din coloana sonoră a filmului a fost adevăratul meu obiectiv - muzica este prima mea pasiune, așa că a fost foarte tare să am avut șansa de a le face pe amândouă. Sunt atât de onorat să cânt această piesă. Acum abia aștept ca toată lumea să vadă filmul. Sunt sigur că va fi apreciat", a declarat Matteo Bocelli.

Titlul piesei este inspirat de o replică pe Tilda Swinton o oferă în film. Pornind de aici, Matteo Bocelli a creat o poveste plină de romantism și mister, în care vorbește despre natura dragostei.

"Three Thousand Years Of Longing" a avut premiera mondială la Festivalul de Film de la Cannes la începutul acestui an. Pelicula va ajunge în cinematografe începând cu 26 august.

Matteo Bocelli a început să învețe pianul la vârsta de șase ani. La 18 ani și-a făcut debutul pe scenă, cântând "Verdi" la Colosseumul din Roma. O mare parte din lume a auzit pentru prima dată vocea lui Matteo pe melodia "Fall on Me", cântată în duet cu tatăl său, legendarul Andrea Bocelli. Recent, cei doi artiști au pornit într-un turneu in SUA, care a inclus două spectacole la Madison Square Garden din New York.

AUDIO: Matteo Bocelli - Cautionary Tale

Citește în continuare
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< dec. 2022 >>
lmmjvsd
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1