Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Videoclip oficial: Andrea Bocelli, Matteo Bocelli - Fall On Me

Andrea Bocelli a lansat primul duet cu fiul său, Matteo Bocelli. Melodia se numește ”Fall On Me” și este extrasă de pe noul album al artistului, ”Si”.

"Oricine e părinte, oricine cunoaște responsabilitatea de a fi mamă sau tată, va înțelege în profunzime semnificația acestei piese. ”Fall On Me” este primul duet cu fiul meu, Matteo Bocelli”, a declarat Andrea Bocelli.

Noua piesă este inclusă pe albumul ”Si”, pe care reputatul tenor îl va lansa pe 26 octombrie.

Tracklist ”Si” - Andrea Bocelli:

 1. Ali di Libertà
 2. Amo Soltanto Te
 3. Un'Anima
 4. If Only (feat. Dua Lipa)
 5. Gloria The Gift Of Life
 6. Fall On Me
 7. We Will Meet Once Again
 8. I Am Here ("Sono Qui" English Version)
 9. Vertigo
 10. Vivo
 11. Dormi Dormi
 12. Ave Maria Pietas (Andrea Bocelli & Aida Garifullina)
 13. Meditation
 14. Miele Impuro
 15. Sono Qui (Acoustic)
 16. Ali di Libertà (Acoustic)
 17. Fall On Me (English Version) - Andrea Bocelli & Matteo Bocelli

Andrea Bocelli și-a început cariera în 1994, la Festivalul San Remo, unde a câștigat cu piesa Calmo della Sera, secțiunea Nouveniți. După festival, cântărețul lansează albumul de debut intitulat Calmo della Sera.

Odată cu lansare piesei Con te Partiro, în 1996,  Andrea Bocelli începe să fie apreciat la nivel internațional. De altfel, această piesă a devenit ulterior Time to Say Goodbye, celebrul duet cu Sarah Brightman.

De-a lungul carierei, Bocelli a susţinut numeroase concerte în toată lumea, de la teatrele mici în aer liber din Italia, în care a cântat operă clasică, la cele 220 concerte din Germania în 1997. Aclamat de la Centrul J.F.K., Washington D.C la Londra, Arena O2, Andrea Bocelli lansează în 2015 turul pentru promovarea ultimului său album, ”CINEMA”, un proiect imens în toată lumea, cu o viziune remarcabilă, o acoperire media fără precedent şi un număr colosal de concerte – de la Jakarta, Seoul, Tokyo la Bratislava, Budapesta şi Bucureşti.

Andrea Bocelli a concertat pentru prima oară în România pe 25 mai 2013. Artistul a revenit în țara noastră în 2017, pentru a susține două concerte: unul la București (Vezi poze de la concertul susținut în Piața Constituției) și unul la Cluj.

Citește mai multe despre Andrea BocelliMatteo Bocelli
Videoclipuri cu Andrea BocelliMatteo Bocelli
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE