Urmărește-ne în Social Media

Andrea Bocelli - Hallelujah (live at Teatro Regio di Parma)

Andrea Bocelli și fiica sa de 8 ani, Virginia, au înregistrat un duet înduioșător, aducând în casele celor de pretutindeni lumina Crăciunului. Cei doi interpretează piesa lui Leonard Cohen, "Hallelujah", într-o atmosferă intimă, la Teatro Regio di Parma.

Pe 12 decembrie, Andrea Bocelli a susținut online concertul "Believe in Christmas", având-o alături pe fetița lui, Virginia. "Hallelujah" este un fragment din acest eveniment, ce a fost lansat ca videoclip de sine stătător. Cu acest prilej, publicul îl poate vedea pe tenor cântând la chitară, atât în engleză, cât și în italiană, acompaniat de vocea cristalină a fiicei sale, ce-i moștenește talentul muzical.

Piesa "Hallelujah" se regăsește și pe cel mai recent album de studio al lui Bocelli, "Believe". Acesta conține, de asemenea, duete cu Alison Krauss și Cecilia Bartoli - două cântărețe ale căror voci distincte sunt celebrate în întreaga lume - plus o piesă inedită a marelui compozitor italian Ennio Morricone, precum și "Gratia Plena" - piesa de închidere a filmului "Fatima". Temele explorate pe album sunt profund personale pentru Bocelli.

"Conceptul din spatele albumului "Believe" este bazat pe trei cuvinte cheie: credință, speranță și filantropie. Acestea sunt cele trei virtuți teologice ale creștinismului și totodată - independent de orice credință religioasă - sunt și modalități extraordinare prin care oferim semnificație și întregire vieții fiecăruia dintre noi", a detaliat Andrea Bocelli.

Pe 12 decembrie, Andrea Bocelli va susține online concertul "Believe in Christmas". Evenimentul va fi transmis în flux fanilor din întreaga lume, în funcție de timp, în regiuni specifice.

Înzestrat din punct de vedere muzical de la naștere, Andrea Bocelli este unul dintre cei mai celebri cântăreți din istoria modernă, cântând la evenimente internaționale majore, inclusiv la Jocurile Olimpice și Cupa Mondială, precum și la propriile sale spectacole de arena din toată lumea. Are un Glob de Aur, șapte BRIT-uri și șapte premii World Music Awards, plus o stea pe Walk of Fame, de la Hollywood. Albumul său anterior, Si, a ajuns pe locul 1, atât în ​​topurile din SUA, cât și din cele din Marea Britanie.

Comentarii