Urmărește-ne în Social Media

Andrea Bocelli, Cecilia Bartoli - Pianissimo

Andrea Bocelli a lansat piesa "Pianissimo" alături de mezzo-soprana Cecilia Bartoli. Scrisă de compozitorul Mauro Malavasi, care lucrează cu Andrea de aproape 30 de ani, piesa este compusă într-un stil minimalist și elegant, inspirat de compozitorul francez avant-garde Erik Satie.

Videoclipul ce acompaniază duetul "Pianissimo" îi găsește pe Andrea și Cecilia la eleganta vilă Tenuta Corbinaia din Toscana, Italia. Regizat de către Riccardo Guarnieri și Luca Scota, videoclipul prezintă imagini superbe cu mediul rural italian, la finalul verii, care completează perfect duetul emotionant.

""Pianissimo" este un dialog luminat dintr-un cuplu care simte privirea și iubirea lui Dumnezeu, cum se mișcă în relatța lor romantică. Așa cum adesea găsim în compozițiile lui Malavasi, pianul este în centrul atenției și acompaniază vocile cântăreților."

"A fost minunat să cânt "Pianissimo" în duet cu Andrea. Este o melodie atât de frumoasă. Chiar mi-a făcut plăcere!"

"Pianissimo" este inclusă pe albumul "Believe", ce include și un duet cu Alison Krauss.

Andrea Bocelli: "Conceptul din spatele albumului "Believe" este bazat pe trei cuvinte cheie: credință, speranță și filantropie"

Pe discul "Believe" se regăsește și o piesă inedită a regretatului compozitor italian Ennio Morricone, vechi prieten și colaborator al lui Andrea Bocelli.

"Conceptul din spatele albumului "Believe" este bazat pe trei cuvinte cheie: credință, speranță și filantropie. Acestea sunt cele trei virtuți teologice ale creștinismului și totodată - independent de orice credință religioasă - sunt și modalități extraordinare prin care oferim semnificație și întregire vieții fiecăruia dintre noi", a detaliat Andrea Bocelli.

Tracklist "Believe" - Andrea Bocelli":

 1. You’ll Never Walk Alone
 2. Fratello Sole Sorella Luna (Dolce È Sentire)
 3. Hallelujah
 4. Pianissimo Duet With Cecilia Bartoli
 5. Amazing Grace Duet With Alison Krauss
 6. Preghiera (Alla Mente Confusa)
 7. Gratia Plena (From The Movie “fatima”)
 8. Cantique De Jean Racine
 9. Inno Sussurato
 10. Oh, Madre Benedetta! (Adagio Di Albinoni)
 11. I Believe Duet With Cecilia Bartoli
 12. Ave Maria
 13. Angele Dei
 14. Agnus Dei
 15. Mui Grandes Noit E Dia
 16. Mira Il Tuo Popolo
 17. Amazing Grace (Solo Version)
Comentarii