Urmărește-ne în Social Media

Andrada Precup - Bumerang

Andrada Precup, câștigătoarea sezonului 9 X Factor lansează primul ei single din carieră, "Bumerang". Această lansare marchează și filmarea primului videoclip al artistei, o experiență emoționantă, de care Andrada s-a bucurat din plin, fiind fascinată de povestea ilustrată.

Cu muzica și versurile scrise de Gabriel Huiban, Mattias Bylund, Petronela Donciu și Andi Grasu, "Bumerang" reprezintă cea mai frumoasă metaforă a iubirii: indiferent cât de departe te-ai afla de cel iubit, mereu vei găsi drumul înapoi.

Andrada Precup: "Pentru mine, "Bumerang" reprezintă certitudinea că iubirea există în fiecare dintre noi și că ea este cea care ne întărește, ne dă încredere, ne face să visăm"

"Povestea piesei, ca și în majoritatea cântecelor, are în centru cel mai frumos sentiment, iubirea. Mesajul pe care îmi doresc să îl transmit este faptul că orice am face, oricât am nega, oricât ne-am îndepărta de ea, iubirea se întoarce ca un bumerang. Pentru mine, "Bumerang" reprezintă certitudinea că iubirea există în fiecare dintre noi și că ea este cea care ne întărește, ne dă încredere, ne face să visăm și ne duce în cele mai minunate locuri", povestește artista.

Single-ul este însoțit de un videoclip ce completează prin imagini versurile sensibile.

"Fiindcă a fost primul videoclip pe care l-am filmat, emoțiile au fost foarte mari. Am fost fascinată de povestea videoclipului, iar cu oamenii din echipă m-am înțeles foarte bine, cu unii dintre ei am rămas și în legătură. Le mulțumesc că au avut răbdare să îmi explice fiecare cadru pe care l-am filmat, că m-au făcut să mă simt extraordinar și că au făcut să-mi fie totul ușor."

În urmă cu aproape doi ani, Andrada Precup a adus pe scena de la X Factor emoție, bucurie și lacrimi. Tânăra artistă a reușit să cucerească o țară întreagă cu timbul ei special, dar și cu pasiunea sa pentru muzică, iar aceste lucruri i-au adus și marele premiu, fiind marea câștigătoare a sezonului 9. Andrada a mai participat în urmă cu cinci ani la emisiunea concurs "Românii au talent", unde a interpretat piesa "Memories" (Nicole Cherry). În 2021, Andrada Precup a colaborat pentru prima dată cu ADDA și au lansat împreună colindul "De Crăciun".

PUBLICITATE
Comentarii