Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Videoclip oficial: Andra - Vina Mea

Andra a intrat direct în Trending prin lansarea piesei "Vina Mea", însoţită de un videoclip în care apare actorul principal din serialul "Vlad". Adrian Nartea, acest veritabil "Don Draper de România" spune o poveste a bărbatului realizat, dar cu o viaţă sentimentală complicată. Urmăreşte noul videoclip în articol.

"Vina Mea" începe ca o reclamă la cafea, ca o zi perfectă în viaţa unui bărbat elegant. Acesta este protagonistul clipului, jucat de actorul Adrian Nartea, cunoscut pentru rolul principal din popularul serial "Vlad". Andra apare ca o figură fantomatică, într-o casă luxoasă, care îl priveşte din umbră pe acest bărbat misterios. Ar putea fi o fostă iubită, soţie sau o muză trecătoare. Singură în casa uriaşă şi luxoasă, Andra rememorează momente alături de protagonistul cu zâmbet Colgate.

Momentele când îi mângâie costumele ne arată că e vorba despre o dragoste care s-a dizolvat. Vina ar putea fi a oricui, dar momentele frumoase rămân în amintirea celor doi. Andra apare într-un deux piece alb şi cu accesorii aurii, în ton cu locuinţa somptuoasă în care defilează. Videoclipul a fost regizat de către Kobzon, iar piesa este o coproducţie Andrea Records şi MediaPro Music. Este compusă de către Sandri Biro de la Famous Production.

Despre acest track, Andra a spus următoarele:

Sunt îndrăgostită de piesa «Vina mea» și nu cred că putea o fi o perioadă mai potrivită să o lansez decât în februarie, luna dragostei. Este o piesă cu multă emoție în care cred că se vor regăsi toți cei care au trăit o poveste cu final trist, deși au depus toate eforturile ca relația să meargă, însă când iubești cu adevărat, respecți alegerile persoanei de lângă tine, chiar dacă fericirea lui nu mai este în brațele tale.

Adrian Nartea, figura carismatică din producţia PRO TV "Vlad" a acceptat provocarea de a lucra cu Andra în acest clip. S-a simţit bine la filmări, petrecând 24 de ore pe platou şi declarând următoarele:

Îmi place muzica Andrei, o ascult adesea cu toată familia mea, iar pe Andra o simpatizez și o admir, așa că m-am bucurat să primesc propunerea de a apărea în clipul piesei. Sper să îi port noroc și să ajungă un mare hit!

Acest single debutează la 4 ani distanţă de hitul "Iubirea schimba tot", care a generat 178 de milioane de vizualizări pentru versiunile din limba română şi engleză, plus variante live şi coveruri. Şi noul release a intrat direct în Trending, pe locul 16 la ultima verificare, cu potenţial de urcare. Andra a lansat în 2019 colaborarea cu What's Up "Ţine-te Bine" şi ne-a cucerit vara trecută prin colaborarea exotică cu Descemer Bueno, pe melodia "Camarero".

Citește mai multe despre Andra
Videoclipuri cu Andra
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE