Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"
INFO CONCERT:
Forever Young Festival 2019

Videoclip oficial: Andra şi Mara - Sweet Dreams

Mara a reuşit să o impresioneze pe Andra încă de la preselecţiile concursului "Românii au Talent", atunci când a interpretat o compoziţie muzicală proprie - "Sweet Dreams". Acum cele două s-au aflat împreună în studio şi au înregistrat piesa, care vine însoţită şi de un videoclip.
Urmărește-ne pe

Andra a rămas impresionată încă de la preslecţiile concursului "Românii au Talent", de prestatia concurentei Mara Prună, aşa că a decis să lanseze împreună cu aceasta un videoclip pentru piesa "Sweet Dreams". Cântecul a fost compus chiar de tânăra Mara, care s-a clasat pe locul patru în finala show-ului de talente.

După încheierea emisiunii artista a dorit să-i îndeplinească un vis, Marei,  aşa că a invitat-o pe adolescentă, în studioul lui Smiley, pentru a înregistra împreună cântecul "Sweet Dreams".

Mara Prună are 15 ani, iar în copilărie a fost diagnosticată cu autism infantil, care ulterior s-a transformat în Sindrom Asperger. Încă de la vârsta de 9 ani, tânăra a început să se dedice muzicii, până acum având deja 20 de piese compuse, atât pop, cât şi compoziţii clasice.  În prezent Mara studiază pianul şi detine o mulţime de premii muzicale, câştigate de-a lungul timpului.

Andra a colaborat recent cu artistul latino - David Bisbal, alături de care a lansat single-ul “Without You”, al cărui videoclip, regizat de Alex Ceauşu, a înregistrat deja peste 38 de milioane de vizualizări.

Citește mai multe despre Andra
Videoclipuri cu Andra
Publicat de Miruna Haican, Ex-Reporter, pe .
CLOSE
CLOSE