Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Videoclip oficial: Andra şi Mara - Sweet Dreams

Mara a reuşit să o impresioneze pe Andra încă de la preselecţiile concursului "Românii au Talent", atunci când a interpretat o compoziţie muzicală proprie - "Sweet Dreams". Acum cele două s-au aflat împreună în studio şi au înregistrat piesa, care vine însoţită şi de un videoclip.

Andra a rămas impresionată încă de la preslecţiile concursului "Românii au Talent", de prestatia concurentei Mara Prună, aşa că a decis să lanseze împreună cu aceasta un videoclip pentru piesa "Sweet Dreams". Cântecul a fost compus chiar de tânăra Mara, care s-a clasat pe locul patru în finala show-ului de talente.

După încheierea emisiunii artista a dorit să-i îndeplinească un vis, Marei,  aşa că a invitat-o pe adolescentă, în studioul lui Smiley, pentru a înregistra împreună cântecul "Sweet Dreams".

Mara Prună are 15 ani, iar în copilărie a fost diagnosticată cu autism infantil, care ulterior s-a transformat în Sindrom Asperger. Încă de la vârsta de 9 ani, tânăra a început să se dedice muzicii, până acum având deja 20 de piese compuse, atât pop, cât şi compoziţii clasice.  În prezent Mara studiază pianul şi detine o mulţime de premii muzicale, câştigate de-a lungul timpului.

Andra a colaborat recent cu artistul latino - David Bisbal, alături de care a lansat single-ul “Without You”, al cărui videoclip, regizat de Alex Ceauşu, a înregistrat deja peste 38 de milioane de vizualizări.

Citește mai multe despre Andra
Videoclipuri cu Andra
Publicat de Miruna Haican, Ex-Reporter, pe .
CLOSE
CLOSE