Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: Andra - Moș Crăciun vine-n oraș

Andra îl aduce pe Moș Crăciun în oras, prin intermediul unui colind special, o reinterpretare a clasicului “Santa Claus is coming to town”, din 1934. Piesa a fost înregistrată pentru proiectul Cutiuța Muzicală - “Colecția Cântece de iarnă”.
Urmărește-ne pe

“Mi-a făcut mare plăcere să cânt iar pentru Cutiuța Muzicală, mi-am adus aminte de copilărie. Sper ca cei mici să se bucure de acest nou album special”, a spus Andra.

Moș Crăciun vine-n oraș” este inclus pe cea mai nouă Cutiuță Muzicală, “Colecția Cântece de iarnă”, proiect coordonat de Liliana Ștefan și produs de MediaPro Music, special conceput pentru cei mici.

Pentru acest colind, partea de backing vocals a fost asigurată de corul de copii Urban Kids. Pe lângă Andra, vocile altor șase vedete apar pe acest nou material discografic: Loredana Groza, Dan Bittman, Monica Anghel, Oana Sarbu, Anca Turcasiu si Malina Olinescu.

Noua Cutiuță Muzicală conține 8 cântece: “Moș Crăciun vine-n oraș”, “Săniuța”, “Omul de zăpadă”, “Moș Crăciun mai stai un pic”, “Moș Crăciun cu plete dalbe”, “Crăciunul a venit”, “Tu steluța strălucești”, “Astăzi s-a născut Hristos”. Orchestrațiile au fost realizate de Ionuț Grigore, iar de înregistrări și mixaj a fost responsabil George Nemeznic (VirtualArt Studio).

Proiectul “Cutiuța Muzicală” a debutat acum 13 ani și a devenit în scurt timp cel mai puternic brand de pe piața muzicală românească, care se adresează deopotrivă copiilor și părinților.

Albumul “Cutiuța Muzicală - Colecția Cântece de iarnă” poate fi deja cumpărat din hypermaketuri, magazinele de specialitate din toată țara, precum și online pe www.cutiutamuzicala.ro.

Citește mai multe despre Andra
Videoclipuri cu Andra
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE