Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Videoclip oficial: Andra - La Refren

Andra a lansat videoclipul noului single ”La Refren”. Piesa este extrasă de pe albumul “Iubirea schimbă tot”.

Single-ul “La refren” este compus de Marius Moga, Adrian Klein și Vlad Vedes, pe un text de Marius Moga. Cu un mesaj emoționant despre dragoste, împăcare și greșelile pe care cu toții le facem, videoclipul este reprezentarea metaforică a unei povești de iubire.

"La Refren este o piesă de dragoste care m-a cucerit chiar prin refren. Cred că mulți se vor regăsi în starea pe care o transmite cântecul. Am încercat să sugerez trăirile unui om îndrăgostit și prin videoclip, mai ales prin coregrafia mea. Sper că fanii mei vor aprecia piesa și clipul, mi-am dorit să fac ceva special pentru ei", a declarat Andra.

Regizat de SAN, videoclipul a fost filmat cu lentile anamorfice pentru o proporție ideală a imaginii pe ecran, iar pentru efectul panoramic, dansul Andrei a fost filmat din toate unghiurile. Artista a dansat pe o suprafață transparentă suspendată la aproape 3 metri înălțime.

Piesa ”La Refren” este extrasă de pe noul album “Iubirea Schimbă Tot”. Discul conține 18 piese, din care 6 sunt deja lansate, celelalte 12 fiind piese noi. Acesta este cel de-al 13-lea album din cariera de aproape 17 ani a artistei.

Andra are în palmares Discuri de Diamant, Platină, Aur și Argint pentru vânzările materialelor discografice lansate până în prezent. Artista are în portofoliu, de asemenea, numeroase premii ce se datorează atât vocii, cât și popularității sale, printre titlurile obținute numărându-se “Cea mai bună solistă”, “Cea mai bună voce feminină”, “Cel mai iubit artist”.

Citește mai multe despre Andra
Videoclipuri cu Andra
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE