Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: Andra - La Refren

Andra a lansat videoclipul noului single ”La Refren”. Piesa este extrasă de pe albumul “Iubirea schimbă tot”.
Urmărește-ne pe

Single-ul “La refren” este compus de Marius Moga, Adrian Klein și Vlad Vedes, pe un text de Marius Moga. Cu un mesaj emoționant despre dragoste, împăcare și greșelile pe care cu toții le facem, videoclipul este reprezentarea metaforică a unei povești de iubire.

"La Refren este o piesă de dragoste care m-a cucerit chiar prin refren. Cred că mulți se vor regăsi în starea pe care o transmite cântecul. Am încercat să sugerez trăirile unui om îndrăgostit și prin videoclip, mai ales prin coregrafia mea. Sper că fanii mei vor aprecia piesa și clipul, mi-am dorit să fac ceva special pentru ei", a declarat Andra.

Regizat de SAN, videoclipul a fost filmat cu lentile anamorfice pentru o proporție ideală a imaginii pe ecran, iar pentru efectul panoramic, dansul Andrei a fost filmat din toate unghiurile. Artista a dansat pe o suprafață transparentă suspendată la aproape 3 metri înălțime.

Piesa ”La Refren” este extrasă de pe noul album “Iubirea Schimbă Tot”. Discul conține 18 piese, din care 6 sunt deja lansate, celelalte 12 fiind piese noi. Acesta este cel de-al 13-lea album din cariera de aproape 17 ani a artistei.

Andra are în palmares Discuri de Diamant, Platină, Aur și Argint pentru vânzările materialelor discografice lansate până în prezent. Artista are în portofoliu, de asemenea, numeroase premii ce se datorează atât vocii, cât și popularității sale, printre titlurile obținute numărându-se “Cea mai bună solistă”, “Cea mai bună voce feminină”, “Cel mai iubit artist”.

Citește mai multe despre Andra
Videoclipuri cu Andra
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE