Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: Andra - Iubirea Schimbă Tot

Andra a lansat videoclipul noului single ”Iubirea Schimbă Tot”. Piesa a fost compusă de Constantin Bodea, Elena Moroșanu, Diana Moraru și Șerban Cazan, producția fiind semnată de casa de discuri a lui Smiley.
Urmărește-ne pe

”Iubirea e cel mai frumos dar pe care ni l-a făcut Dumnezeu! Dacă și voi simțiți ca și mine dați SHARE!”, a scris Andra pe pagina sa de Facebook, îndemnând astfel fanii să împărtășească și altora noul ei videoclip.

Single-ul ”Iubirea Schimbă Tot” a fost înregistrat în studiourile Hahaha Production. Noua piesă a Andrei a fost compusă de Constantin Bodea, Elena Moroșanu, Diana Moraru și Șerban Cazan. Pentru videoclip, artista a colaborat cu Alex Ceaușu, tot el semnând și scenariul.

Andra cântă încă din copilărie, la 14 ani cucerind topurile românești cu albumul său de debut, ce a inclus piesele „În noapte mă trezesc” și „Eu aș da”. A participat la Cerbul de Aur și la selecția națională Eurovision, iar în prezent este jurata concursului „Românii au talent”. „Avioane de hartie”, „K la Meteo”, „Inevitabil va fi bine” și ”Niciodată să nu spui niciodată” sunt cele mai recente hit-uri ale artistei, care de curând a devenit mamă pentru a doua oară.

Citește mai multe despre Andra
Videoclipuri cu Andra
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE