Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO INFO CONCERT:
David Duchovny
Câștigă o invitație dublă la concertul lui Goran Bregovic din 29 septembrie INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir

Videoclip oficial: Andra - Indiferența

Andra lansează "Indiferența", o piesă de dragoste rănită. Melodia beneficiază de un videoclip regizat de Ionuț Trandafir.

Produsă în studiourile DeMoga Music și Narcotic Creation Studio, noua piesă a Andrei a fost compusă de Loredana Căvășdan, Marius Moga, Ciprenko, Marius Mirică, Florian Rus și Paul Ballo, iar versurile sunt semnate Loredana Căvășdan, Marius Moga și Florian Rus.

În regia lui Ionuț Trandafir, vizualul este antrenant, colorat, și o prezintă pe artistă în diferite ținute, înconjurată de o suită de dansatoare. Andra cântă despre o dragoste afectată de indiferența unuia dintre parteneri, indiferență ce conduce la stingerea pasiunii.

De când a lansat primul single, acum 17 ani, și până în prezent, Andra a lansat 13 albume și a câștigat Discuri de Diamant, Platină, Aur și Argint pentru vânzările materialelor discografice. De asemenea, deține numeroase premii pentru vocea și performanțele ei, printre care "Cea mai bună solistă", "Cea mai bună voce feminină" sau "Cel mai iubit artist".

De-a lungul timpului, Andra a reușit să lanseze piese ce au ajuns la inima publicului, cucerind fie cu piese solo, fie prin colaborări cu artiști precum Voltaj, Connect-R, FreeStay sau David Bisbal.

Citește mai multe despre Andra
Videoclipuri cu Andra
Publicat de Alina Ghimus, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE