Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
The Dire Straits Legacy
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Neversea 2018
INFO CONCERT:
Lord of the Dance
INFO CONCERT:
Hollywood Undead
INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018

Videoclip oficial: Andra - Floare De Nu-Mă-Uita (feat. Dorian)

Andra a lansat videoclipul noului single ”Floare De Nu-Mă-Uita”. Piesa este interpretată împreună cu Dorian, fiind compusă de Smiley împreună cu Cazan Șerban, Nagy Lucian, Mihai Andrei și Micu Dorian.

""Floare de nu-mă-uita" este aici pentru voi. De câte ori lansez o piesă simt că ofer o parte din sufletul meu. Mai multe cuvinte sunt de prisos, vă las să vă bucurați de piesa. Aștept să îmi spuneți cum vi se pare! SHARE dacă vă ajunge la suflet! Vă iubesc!", le-a scris Andra fanilor săi.

Piesa "Floare de nu-mă-uita" este compusă de Smiley împreună cu Cazan Șerban, Nagy Lucian, Mihai Andrei și Micu Dorian. HaHaHa Production semnează producția melodiei, pentru videoclip, Andra și Dorian colaborând cu regizorul Alex Ceaușu.

În mai, Andra a lansat primul featuring cu David Bisbal. Cei doi au înregistrat împreună piesa ”Without You”, această colaborare bucurându-se de mare succes. Videoclipul melodiei a strâns pe YouTube peste 96 de milioane de vizionări.

Andra și-a început cariera muzicală la vârsta de 7 ani, prin participarea la concursul Tip Top Minitop. Au urmat apoi competițiile Pe fir de baladă și Toamna Arișeană, stilul muzical al artistei oscilând între pop, muzică populară și R&B. La vârsta de 14 ani a lansat albumul de debut, ce-i purta numele. Până în prezent Andra a acumulat în portofoliu 15 albume și premii la gale precum Media Music Awards și MTV Europe Music Awards.

Citește mai multe despre AndraDorian
Videoclipuri cu AndraDorian
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE