Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Videoclip oficial: Andra feat. David Bisbal - Without You

Andra a colaborat cu artistul spaniol David Bisbal pentru noul single ”Without You”. Piesa este acompaniată de un videoclip filmat în România și regizat de Alex Ceaușu.

David Bisbal, câștigătorul a două premii Grammy și unul din cei mai iubiți artiști spanioli a fost impresionat de vocea Andrei și a acceptat imediat propunerea de a face o piesă împreună. La scurtă vreme, single-ul “Without You” a început să prindă contur, artistul venind apoi în România pentru a filma alături de Andra videoclipul melodiei.

“Apreciez la Andra în mod special vocea minunată. I-am ascultat mai multe piese și i-am văzut videoclipuri pe Youtube. M-a atras foarte mult la ea vocația de artista. E foarte talentată și carismatică. Sunt încântat că pot să colaborez cu o artistă atât de bună și de faptul că mi-am făcut o prietenă cu această ocazie”, a declarat David Bisbal.

“Mi-am dorit o piesă cu influențe latino pentru această vară, o melodie pe care să dansezi din tot sufletul, iar “Without You” este perfectă pentru asta. David Bisbal se afla în Suedia când a ascultat melodia și am fost foarte fericită când am aflat că își dorește să cânte pe piesa mea“, a declarat Andra.

Videoclipul piesei ”Without You” este regizat de Alex Ceaușu. Bisbal a venit special în România pentru asta și timp de trei zile, artiștii au filmat aproape fără pauză. 150 de dansatori și figuranți au participat la filmări, iar drone au survolat permanent locațiile pentru a prinde cele mai neobișnuite cadre. Povestea clipului este, ca și a piesei, una romantică: doi tineri se iubesc, dar sunt impiedicați să fie împreună.

“E vorba de multă pasiune, de iubire de nestăvilit, pentru care ești dispus să faci orice sacrificiu, să lupți oricât”, a indicat Andra.

Citește mai multe despre AndraDavid Bisbal
Videoclipuri cu AndraDavid Bisbal
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE