Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Nightwish - 20 de ani
Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Videoclip oficial: Andra - Așa e dragostea feat Liviu Teodorescu

Andra a lansat videoclipul noului single "Așa e dragostea". Piesa marchează prima colaborare a artistei cu Liviu Teodorescu, fost concurent la Vocea României. Urmărește clipul "Așa e dragostea" în articol.

După colaborările cu Marius Moga, What’s Up și Cornel Ilie, Andra lansează un nou videoclip, pentru piesa "Așa e dragostea". Melodia este interpretată împreună cu Liviu Teodorescu, cunoscut publicului după participarea la emisiunea “Vocea României” și experiența din trupa LaLa Band.

"Îl admir foarte mult pe Liviu, are o voce foarte caldă, un timbru plăcut, mi-am dorit de mult un duet cu el. ‘Așa e dragostea’ este o piesă foarte pozitivă, despre iubire, compusa de Marius Moga", a spus Andra.

Filmările au durat aproape 24 de ore, iar cei doi artiști s-au transformat în mai multe personaje. Andra este pe rând chelneriță, victima unui incendiu, personaj de telenovelă, iar Liviu este salvamar, pompier și, la fel ca și colega sa, parte dintr-o telenovelă.

"Îi multumesc Andrei că m-a primit pe piesa ei, și lui Marius Moga, că a avut ideea să cântăm o melodie împreună", a spus Liviu Teodorescu.

Videoclipul marchează și o premieră: Andra apare pentru prima dată alături de artiștii din bandul său, care o însoțesc în concerte de câteva luni.

Noul videoclip, în regia lui Iulian Moga, a fost filmat la studiourile MediaPro din Buftea. De machiajul Andrei s-a ocupat Alexandru Abagiu, coafurile artistei au fost realizate de Sorin Stratulat, iar ținutele ei, cât și ale lui Liviu, au fost asigurate de Dana Budeanu. Coregrafia a fost realizată de Bogdan Boanta.

Citește mai multe despre AndraLiviu Teodorescu
Videoclipuri cu AndraLiviu Teodorescu
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE