Urmărește-ne în Social Media

Andia - Intenționat

Andia a lansat "Intenționat", o piesă plină de sensibilitate. Melodia se bucură de un videoclip la fel de emoționant, pe care te invităm să-l urmărești în articol.

Compusă de Alex Pelin și Vlad Lucan, "Intenționat" vorbește despre dorul pe care îl simțim pentru o persoană iubită. El devine cu atât mai intens cu cât relația s-a încheiat și nu ne mai rămâne decât să rememorăm trecutul.

Piesa "Intenționat" este lansată împreună cu un videoclip regizat de Daragiu. Vizualul prezintă o poveste de dragoste cu un final dureros.

Andia, pe numele real Diana Constantin, este născută în Roman, judeţul Neamţ, şi a absolvit Facultatea de Economie din Iași. A început să cocheteze cu muzica de mică. Prima experienţă muzicală a avut-o la doar 11 ani, în cadrul unui festival local. A cântat în primii ani muzică populară, ulterior alegând calea muzicii pop.

În septembrie 2019 a devenit membru DJ Project, fiind aleasă pentru această colaborare după 6 luni de căutări. Andia a lansat alături de ei piesele "Slăbiciuni" și "Retrograd", mărturisind într-un podcast că Gino Manzotti (Handke Giuseppe) și DJ Maxx (Ovidiu Florea) i-au fost mentori în formarea sa ca artist pop.

În 2020, Andia a lansat prima sa piesă ca artist solo, single-ul "Anotimpuri". Au urmat apoi piesele "Mi-e dor", "Sfârșitul Lumii", "Universul", Aer sau "Ce urmează".

PUBLICITATE
Comentarii