Urmărește-ne în Social Media

Andia - De la Dela

Andia a revenit în atenția ascultătorilor cu "De la Dela", o piesă sensibilă ce răscolește în cele mai ascunse parți ale sufletului. Este lansată alături de un videoclip disponibil în articol.

Piesa "De la Dela" a fost compusă de Vlad Lucan și Alex Pelin, iar videoclipul muzical a fost regizat de Bogdan Păun. Din punct de vedere liric, "De la Dela" explorează urmările unei povești de dragoste. "Suflet cu aripi, suflet de poveste / Cat ai pătimit? / Cum ai trecut peste ? / Cine te-a rănit ? Cui i-ai căzut în mreje ?" sună începutul melodiei.

Admiratorii Andiei au așteptat cu sufletul la gură lansarea piesei, după cum însăși artista a declarat:

"Nu cred că am primit vreodată atât de multe mesaje în legătura cu o piesă așa cum am primit pentru <<De la dela>>  și toate înainte de lansarea oficială. Mă bucur că în sfârșit pot împărtăși această piesă cu voi, în forma ei finală."

Andia a reușit să cucerească inimile a milioane de ascultători, precum și topurile muzicale de radio și televiziune și a fost prezentă pe locul 1 în top Media Forest cu "La nevedere", "Salcâmii", "Retrograd", "Slăbiciuni", "Anotimpuri" și "Sfârșitul lumii".

În luna noiembrie a anului trecut, Andia a lansat EP-ul "Egotic", ce conține patru cântece: "Egotic", "Solstițiu", "Nemuritori" și "Pentru că" (feat. Deliric).

Comentarii

Concerte & turnee

AMI, MIRA, Andia, Nicole Cherry cântă la PROFM SuperGirl, un concert cadou de ziua femeii

PROFM SuperGirl, concertul dedicat tuturor doamnelor și domnișoarelor, revine cu o ediție de neratat pe 7 martie, de la ora 18:00, în ParkLake Shopping Center. Evenimentul adună artiști în vogă care vor electriza atmosfera cu cele mai ascultate hituri, într-un show cu multă muzică live, dans și surprize inedite.

Publicat

pe

AMI / MIRA / Andia
AMI / MIRA / Andia │ FOTO: capturi YouTube

Pe scenă vor urca nume sonore precum AMI, MIRA, Andia, Nicole Cherry, Adi Istrate, Mario Fresh și, alături de trioul matinal Drăcea, Bianca și Bogdan, vor da tonul distracției, gata să ofere o experiență memorabilă miilor de fani ai muzicii bune.

Bianca Purcărea, cea mai nouă membră din familia PROFM, este vocea care aduce doza de carismă și originalitate în timpul dimineților petrecute on air. Cunoscută pentru intervențiile savuroase din mediul online și de pe micile ecrane, Bianca promite să încânte audiența cu același vibe fresh și la PROFM SuperGirl.

Maestrul de ceremonii va fi și Bogdan Ciudoiu, care așteaptă cu nerăbdare să simtă entuziasmul publicului din ParkLake Shopping Center și să seteze ritmul celei mai cool petreceri de 8 Martie, PROFM Supergirl. Împărțit între două lumi, cea a radioului și cea a televiziunii, Bogdan pune pasiune în tot ceea ce face și adoră să se afle "la butoane", fie din postura de gazdă de eveniment, realizator de matinal sau prezentator TV.

De momentele pline de umor și porțiile serioase de râs, responsabil va fi cel mai amuzant dintre matinali, Bogdan Drăcea, actor îndrăgit de stand-up comedy, care vine pregătit cu o colecție spumoasă de glume numai bune de împărtășit.

Din rețeta unei seri de neuitat, nu vor lipsi numeroase surprize pentru public, iar super fetele prezente la eveniment vor fi răsfățate cu muzica preferată, dedicații, cadouri și atmosfera inconfundabilă garantată de gașca PROFM.

Intrarea este gratuită și concertul va fi transmis în direct pe conturile de Instagram și TikTok PROFM România.

Citește în continuare