Urmărește-ne în Social Media

Andia - Ce urmează

Andia revine în atenția ascultătorilor cu o nouă piesă încărcată de melancolie și emoție. "Ce urmează" este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

Compusă de Alex Pelin, Vlad Lucan și Viky Red, "Ce urmează" vorbește despre o dragoste complicată și dureroasă, un roller coaster emoțional. "Te-ai imprimat pe suflet / Ca tatuajul de pe coapsă / Tu nu mă vrei, dar mă săruți / Și-apoi îmi spui că-a fost o farsă" cântă Andia. Noua piesă este acompaniată de un videoclip regizat de Bogdan Daragiu și Ioana Stan. 

Andia, pe numele real Diana Constantin, este născută în Roman, judeţul Neamţ, şi a absolvit Facultatea de Economie din Iași. A început să cocheteze cu muzica de mică. Prima experienţă muzicală a avut-o la doar 11 ani, în cadrul unui festival local. A cântat în primii ani muzică populară, ulterior alegând calea muzicii pop.

În septembrie 2019 a devenit membru DJ Project, fiind aleasă pentru această colaborare după 6 luni de căutări. Andia a lansat alături de ei piesele "Slăbiciuni" și "Retrograd", mărturisind într-un podcast că Gino Manzotti (Handke Giuseppe) și DJ Maxx (Ovidiu Florea) i-au fost mentori în formarea sa ca artist pop.

În 2020, Andia a lansat prima sa piesă ca artist solo, single-ul "Anotimpuri". Au urmat apoi piesele "Mi-e dor", "Sfârșitul Lumii" și "Universul".

PUBLICITATE
Comentarii