INFO CONCERT:
AWAKE Festival
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2017
INFO CONCERT:
Caro Emerald
INFO CONCERT:
Holograma lui Ronnie James Dio în concert
INFO CONCERT:
Sting
INFO CONCERT:
Hiromi feat. Edmar Castañeda
INFO CONCERT:
2CELLOS

Videoclip oficial: Anda Dimitriu feat. Spike - O parte din mine

Anda Dimitriu, fostă concurentă la Vocea României, a lansat o piesă nouă în colaborare cu Spike. Melodia se numește ”O parte din mine” și vine însoțită de un videoclip regizat chiar de Spike.

Anda Dimitriu și-a început cariera în muzică la frageda vârstă de 6 ani, în Tip Top Minitop, experiență ce s-a dovedit doar începutul unui frumos drum în care a cucerit atât publicul, cât și pe Marius Moga în cadrul concursului Vocea României. Depășind problemele de sănătate care au ținut-o departe de muzică în ultimii ani, artista a revenit în atenția publicului cu diverse colaborări, de la Pacha Man, Camuflaj, Vescan și J. Yolo la cel mai recent single, înregistrat cu Spike.

Noul single ”O parte din mine” este compus de Vlad Lucan, având versurile scrise de Marian Dorobanțu și Spike. De productia piesei s-au ocupat cei de la Atom Music.

”Este o piesă foarte aproape de sufletul meu și o colaborare care înseamnă mult pentru mine, având în vedere respectul meu pentru muzica lui Spike. M-am atașat de piesă încă din stadiul de idee, povestea din ea fiind și povestea mea în mai multe momente din trecut. Sper să ajungă în inimile voastre!” - Anda Dimitriu

Citește mai multe despre Anda DimitriuSpike
Videoclipuri cu Anda DimitriuSpike
Publicat de Raluca Tanasă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE