Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
INFO CONCERT:
Carlos Marin
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Carlos Marin de la Il Divo concertează la București pe 26 februarie, află detalii și cumpără bilete!

Videoclip oficial: Anda Dimitriu feat. Spike - O parte din mine

Anda Dimitriu, fostă concurentă la Vocea României, a lansat o piesă nouă în colaborare cu Spike. Melodia se numește ”O parte din mine” și vine însoțită de un videoclip regizat chiar de Spike.

Anda Dimitriu și-a început cariera în muzică la frageda vârstă de 6 ani, în Tip Top Minitop, experiență ce s-a dovedit doar începutul unui frumos drum în care a cucerit atât publicul, cât și pe Marius Moga în cadrul concursului Vocea României. Depășind problemele de sănătate care au ținut-o departe de muzică în ultimii ani, artista a revenit în atenția publicului cu diverse colaborări, de la Pacha Man, Camuflaj, Vescan și J. Yolo la cel mai recent single, înregistrat cu Spike.

Noul single ”O parte din mine” este compus de Vlad Lucan, având versurile scrise de Marian Dorobanțu și Spike. De productia piesei s-au ocupat cei de la Atom Music.

”Este o piesă foarte aproape de sufletul meu și o colaborare care înseamnă mult pentru mine, având în vedere respectul meu pentru muzica lui Spike. M-am atașat de piesă încă din stadiul de idee, povestea din ea fiind și povestea mea în mai multe momente din trecut. Sper să ajungă în inimile voastre!” - Anda Dimitriu

Citește mai multe despre Anda DimitriuSpike
Videoclipuri cu Anda DimitriuSpike
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE