Urmărește-ne în Social Media

Anda Adam - Nu Mă Lăsa Așa

Anda Adam revine în atenția fanilor cu "Nu Mă Lăsa Așa", o piesă ce vorbește despre dragoste și atracție. Melodia beneficiază de un videoclip senzual, disponibil în articol.

"Nu Mă Lăsa Așa" este compusă de Șerban Cazan, Alexandru Stancu și Ana Stancu, fiind o marcă HaHaHa Production. Cu versuri ca "Nopțile sunt reci fără tine / Zilele au doar vreme rea / Picături de ploaie pe mine / Hai nu mă lăsa așa", Anda Adam cântă despre suișurile și coborâșurile unei relații de iubire, despre atracție, dorință și dependență.

"Sunt fericită să lansez un nou single pentru voi, <<Nu Mă Lăsa Așa>>. Sper ca fiecare dintre voi să se regăsească în mesajul acestei piese", a declarat Anda Adam.

Noua piesă a cântăreței este acompaniată de un videoclip regizat de Silviu Mîndroc. Vizualul se potrivește perfect cu versurile melodiei, prezentând scene senzuale, ce o au în prim plan pe Anda Adam.

Anda Adam este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din România, În cei peste 20 de ani de carieră, cântăreața a lansat piese precum "Selecta" feat. Alex Velea, "Dacă ar fi", Nu te-am uitat" feat R.A.C.L.A., "Amo" sau "Gloanțe oarbe".

PUBLICITATE
Comentarii