Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Ana Moura
Dan Teodorescu / TAXIPoze concert TAXI #20 la Sala Palatului pe 8 noiembrie 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox
INFO CONCERT:
OCS - BT Live Limited Edition

Videoclip oficial: Anda Adam - Gloanțe oarbe

Anda Adam a lansat un nou videoclip. Melodia promovată se numește ”Gloanțe oarbe” și este compusă de Adrian Sînă.

Filmările noului videoclip ”Gloanțe oarbe” au avut loc la studiourile din Buftea, ce s-au transformat într-un teren de trageri. Regia și DOP-ul sunt semnate de Alex Ceaușu.

Vorbind despre semnificația melodiei compuse de Adrian Sînă, Anda Adam a declarat că piesa îi aminteste foarte mult de primii ei pași în industria muzicală.

“Sunt încântată că azi are loc premiera clipului Gloanțe Oarbe. Este o piesă în care mă regăsesc foarte mult și parcă mă întorc în timp, atunci când am lansat primul meu hit împreună cu RACLA, ”Nu Mă Uita”. Atât mesajul piesei, cât și emoția pe care o trăiesc îmi amintesc de perioada mea de debut.” Anda a adăugat: “Din secunda în care am auzit piesa în studio la Adrian Sînă, mi-am dat seama că este un hit și că va fi următorul meu single”.

În ce privește atmosfera de la filmări, artista a mărturisit că au fost și momente distractive, dar și momente mai puțin plăcute.

“La filmări ne-am și distrat, dar am și înghețat de frig, mai ales la cadrele filmate în cadă, în care apa era puțin călduță, iar afară erau 5-6 grade. Am asistat și la trageri cu gloanțe în diferite obiecte, însă noi am fost în siguranță și feriți de orice pericol, urmând ca echipa lui Alex Ceaușu să aplice ulterior grafic alte efecte speciale prin care tot ce era în jurul meu să fie perforat de gloanțe.”

Citește mai multe despre Anda Adam
Videoclipuri cu Anda Adam
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE