Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România" Serj Tankian (System Of A Down) Live (screenshot)Lineup-ul Download Festival 2021 - Nume mari din muzica rock, metal și alternative

Videoclip oficial: Anda Adam - Gloanțe oarbe

Anda Adam a lansat un nou videoclip. Melodia promovată se numește ”Gloanțe oarbe” și este compusă de Adrian Sînă.

Filmările noului videoclip ”Gloanțe oarbe” au avut loc la studiourile din Buftea, ce s-au transformat într-un teren de trageri. Regia și DOP-ul sunt semnate de Alex Ceaușu.

Vorbind despre semnificația melodiei compuse de Adrian Sînă, Anda Adam a declarat că piesa îi aminteste foarte mult de primii ei pași în industria muzicală.

“Sunt încântată că azi are loc premiera clipului Gloanțe Oarbe. Este o piesă în care mă regăsesc foarte mult și parcă mă întorc în timp, atunci când am lansat primul meu hit împreună cu RACLA, ”Nu Mă Uita”. Atât mesajul piesei, cât și emoția pe care o trăiesc îmi amintesc de perioada mea de debut.” Anda a adăugat: “Din secunda în care am auzit piesa în studio la Adrian Sînă, mi-am dat seama că este un hit și că va fi următorul meu single”.

În ce privește atmosfera de la filmări, artista a mărturisit că au fost și momente distractive, dar și momente mai puțin plăcute.

“La filmări ne-am și distrat, dar am și înghețat de frig, mai ales la cadrele filmate în cadă, în care apa era puțin călduță, iar afară erau 5-6 grade. Am asistat și la trageri cu gloanțe în diferite obiecte, însă noi am fost în siguranță și feriți de orice pericol, urmând ca echipa lui Alex Ceaușu să aplice ulterior grafic alte efecte speciale prin care tot ce era în jurul meu să fie perforat de gloanțe.”

Citește mai multe despre Anda Adam
Videoclipuri cu Anda Adam
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE