Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Videoclip oficial: Anda Adam feat. What's UP - Mărul lui Adam

Anda Adam şi What's UP au colaborat pentru o piesă cu potenţial mare de hit, "Mărul lui Adam". Melodia a primit un videoclip filmat la apus, cu un auriu orbitor şi are un beat inedit în peisajul muzical autohton.

Regia clipului "Mărul lui Adam" îi aparţine lui Ionuţ Trandafir, care ne-a oferit recent vizualul piesei "Dacă pun mâna pe tine", a lui Randi. Anda Adam cântă despre o dragoste cu tentaţii şi infidelităţi, cu o figură masculină care şi-a încălcat promisiunile. What's UP intră pe piesă în ritm de R&B şi apare în clip dezgropând secrete ascunse într-o valiză. Cu lopata în mână rapperul este o figură misterioasă de bad boy în antiteză cu eleganta Anda Adam.

Videoclipul are un vizual spectaculos, cu cadre suprapuse în lumina aurie a apusului dobrogean şi automobile de lux care reflectă soarele la zenit. Anda şi What's UP fac un schimb de valiză la finalul piesei în stil de mafioţi veritabili. Noul single marchează reînceperea colaborării Andei Adam cu MediaPro Music. Piesa este compusă de către HaHaHa Production, cu aportul lui Şerban Cazan, Florin Boka, Smiley, Alexandru Stancu şi Cristian Pascu.

În compoziţie au fost implicaţi evident şi What's UP şi Lucian Nagy. "Mărul lui Adam" s-a auzit în premieră în cadrul Media Music Awards 2017, pe 3 octombrie. Filmările clipului au avut loc pe Cheile Dobrogei, iar laitmotivul acestei creaţii este mărul auriu, simbol al iubirii, dar şi tentaţiei. What's Up a dat lovitura în această vară cu clipul piesei "La Tine", o colaborare cu Ruby.

În ultimii ani Anda Adam a bifat la rândul său colaborări interesante cu Lora, R.A.C.L.A şi Last Night.

Citește mai multe despre Anda AdamWhat's UP
Videoclipuri cu Anda AdamWhat's UP
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe și actualizat pe la .
RECOMANDARE:GIVEAWAY: Câștigă o cană InfoMusic cu autograf de la What's Up

CLOSE
CLOSE