Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Videoclip oficial: Anca Pop - Loco Poco

Anca Pop a lansat videoclipul piesei "Loco Poco", single văratic şi dansabil. Clipul a fost filmat în Macau şi include dansatoare thailandeze senzuale. Anca este o prezenţă nouă şi sexy în peisajul muzicii autohtone.

Piesa "Loco Poco" este extrasă de pe albumul "Anca Pop", care va debuta în acest an. Single-ul este compus de către muziciană şi produs de Pink Elephant. Aceasta este o melodie văratică, cu refren catchy şi extrem de fredonabil, indiferent de limba pe care o vorbeşti. Videoclipul a fost regizat de către Bogdan Păun şi o prezintă pe artistă drept o tânără care îşi oferă nurii domnilor generoşi pe străzile din Macau.

Materialul este unul sexy, plin de ţinute sumare, lumini de neoane şi străzi lăturalnice. Este o privire spre viaţa de noapte asiatică, iar artista doreşte să transmită un mesaj de emancipare pentru femei odată cu această creaţie. Anca Pop a declarat despre "Loco Poco":

Loco Poco este o piesă ce spune povestea fetelor care își vând trupul pentru a trăi, fie că practică această meserie pe stradă, în cluburi sau în fața unui laptop făcând videochat. Toate aceste fete visează să întâlnească un “Pedro”, un bărbat cu bani, puternic, care să le facă să se simtă ca <regine> și împreună cu care să conducă lumea.

Toate femeile, indiferent de funcția și rolul lor în societate, visează să ducă o viață <loco poco>, în care să fie libere și să facă tot ce-și doresc. Femeile cred că fericirea lor ține de un bărbat, de un Făt-Frumos. În clip Pedro este departe de imaginea bărbatului ideal, care trebuie să fie chipeș și să se comporte frumos.

Îndemn toate femeile să nu mai caute să fie dependente de bărbați. Indiferent de meseria lor, fie că sunt prostituate sau directoare de bancă, femeile trebuie să lupte pentru emancipare, pentru independență. Trebuie să fie sigure pe ele, să nu facă concesii. O viață <loco poco> este cea în care te simți cu adevărat liberă. Fără compromisuri

8 dansatoare din Thailanda apar în acest video, iar de dragul autenticităţii 7 dintre ele au fost alese din cartierul roşu din Patpong, Thailanda. Anca Pop s-a remarcat prin colaborarea cu Goran Bregovic pe melodia "Jealous Monster. Artista i-a compus legendei balcanice două piese şi activitatea sa s-a axat pe piaţa asiatică în ultimii ani.

Citește mai multe despre Anca Pop
Videoclipuri cu Anca Pop
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE