Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Videoclip oficial: Anastacia - Caught In The Middle

Anastacia revine în atenția publicului și lansează videoclipul noului single "Caught In The Middle". Piesa este extrasă de pe albumul "Evolution", așteptat pe piață în luna septembrie a acestui an.

Antrenant și expansiv, susținut de un videoclip pe măsură, "Caught In The Middle" are toate șansele să devină un hit fredonat de cât mai mulți ascultători. Vizualul cuprinde o suită de imagini cu Anastacia debordând de energie, iar personajele secundare sunt reprezentate de dansatori, acrobați ce se joacă cu focul și violoniste. Prezența unui superb cal alb completează perfect clipul.

În ultima vreme, pe lângă munca depusă pentru lansarea noului material discografic, Anastacia a concertat în mai multe orașe din Marea Britanie pentru promovarea albumului "Ultimate Collection" și este activă în campanii de combatere a cancerului, artista înving această boala de două ori.

Anastacia este cunoscută pentru vocea gravă şi abilitatea de a atinge note muzicale înalte. Albumul său de debut, "Not That Kind", a fost un succes la nivel internațional, discul înregistrând vânzări de peste 5 milioane de copii. Cu peste 30 de milioane de discuri vândute şi o serie de hit-uri, precum "I’m Outta Love", "Paid My Dues", "Left Outside Alone" sau "Pieces of a dream", Anastacia a reușit să devină o emblemă a muzicii pop.

Citește mai multe despre Anastacia
Videoclipuri cu Anastacia
Publicat de Alina Ghimus, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE