Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: Ana Popovic - You Got The Love

Ana Popovic a lansat un nou single, „You Got The Love” însoțit de un videoclip. Piesa este extrasă de pe cel mai nou album al artistei. Materialul poate fi urmărit în articol.
Urmărește-ne pe

Noul material a fost produs de Tom Hambridge, mixat și masterizat de acesta împreună cu Michael Saint-Leon în The Switchyard, Nashville. Piesa este extrasă de pe noul album cu trei volume al artistei, „Trilogy”.

„A fost foarte distractiv să fac videoclipul, la fel și întregul album. „You Got The Love” este de fapt sentimentul pe care îl am pentru Trilogy. Mi-a plăcut să înregistrez piesa și abia așteptam să o împart cu lumea!”, declară Ana Popovic

Albumul „Trilogy” a fost lansat în luna mai a acestui an. El este format din trei volume și acoperă o arie largă a genurilor blues, jazz și funk. Mai include și colaborări cu Joe Bonamassa, Robert Randolph, Bernard Purdie și mulți alții.

„Cu Trilogy am dăruit fiecărui cântec timpul de care a avut nevoie ca să crească și să se maturizeze. Fiecare cântec este scris în așa manieră încât să se potrivească genului specific și să se împlinească cu diverși muzicieni care sunt maeștrii acelui stil. Le-au dat voie ideilor mele să strălucească și să devină exact ce mi-am imaginat. Pentru a obține asta, cânteva cântece au fost înregistrate de mai multe ori. Câteva cântece au fost înregistrate de mai multe ori, în studiouri diferite, cu diverși muzicieni pentru a putea obține exact acea chimie muzicală și să facem Trilogy cât mai bun.”, mai declară artista pe site-ul oficial

Fanii români au putut să o asculte pe Ana Popovic în concertul de la Teatrul Național București, pe data de 23 mai 2016.

Citește mai multe despre Ana Popovic
Videoclipuri cu Ana Popovic
Publicat de Iolanda Grecu, Redactor, pe .
CLOSE
CLOSE