Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Poze concert Deep Purple la Cluj-Napoca - 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion

Videoclip oficial: Ana Popovic - You Got The Love

Ana Popovic a lansat un nou single, „You Got The Love” însoțit de un videoclip. Piesa este extrasă de pe cel mai nou album al artistei. Materialul poate fi urmărit în articol.

Noul material a fost produs de Tom Hambridge, mixat și masterizat de acesta împreună cu Michael Saint-Leon în The Switchyard, Nashville. Piesa este extrasă de pe noul album cu trei volume al artistei, „Trilogy”.

„A fost foarte distractiv să fac videoclipul, la fel și întregul album. „You Got The Love” este de fapt sentimentul pe care îl am pentru Trilogy. Mi-a plăcut să înregistrez piesa și abia așteptam să o împart cu lumea!”, declară Ana Popovic

Albumul „Trilogy” a fost lansat în luna mai a acestui an. El este format din trei volume și acoperă o arie largă a genurilor blues, jazz și funk. Mai include și colaborări cu Joe Bonamassa, Robert Randolph, Bernard Purdie și mulți alții.

„Cu Trilogy am dăruit fiecărui cântec timpul de care a avut nevoie ca să crească și să se maturizeze. Fiecare cântec este scris în așa manieră încât să se potrivească genului specific și să se împlinească cu diverși muzicieni care sunt maeștrii acelui stil. Le-au dat voie ideilor mele să strălucească și să devină exact ce mi-am imaginat. Pentru a obține asta, cânteva cântece au fost înregistrate de mai multe ori. Câteva cântece au fost înregistrate de mai multe ori, în studiouri diferite, cu diverși muzicieni pentru a putea obține exact acea chimie muzicală și să facem Trilogy cât mai bun.”, mai declară artista pe site-ul oficial

Fanii români au putut să o asculte pe Ana Popovic în concertul de la Teatrul Național București, pe data de 23 mai 2016.

Citește mai multe despre Ana Popovic
Videoclipuri cu Ana Popovic
Publicat de Iolanda Grecu, Redactor, pe .
CLOSE
CLOSE