Urmărește-ne în Social Media

Ana Coman - Ce mi-ai spus

Ana Coman pendulează între realitate și vis, căutându-l pe el într-un orizont nedefinit. "Ce mi-ai spus" este începutul unui flirt, o piesă care cere un răspuns la frământări nerostite.

Compusă de Ana Coman împreună cu Dan Minel Stoica, Daniel Olteanu și Armand Popa, piesa "Ce mi-ai spus" este lansată împreună cu un videoclip regizat de Daniel Olteanu. În rolurile protagoniștilor din clip sunt Ștefania Cîrcu și Ion Gâlmă.

Ana a început să cânte în cadrul rubricii radio "Ana are cântec", de la Radio Guerrilla, care a prins notorietate de-a lungul timpului. La început au fost cover-uri, dar ușor-ușor s-a ambiționat și a început să-și compună propriile piese. După prima piesă lansată oficial, "Real Life", produsă de Alexei Țurcan (Travka) au urmat câteva concerte în Expirat, participări la Sofar Iași & București, și o ascensiune destul de rapidă.

Din momentul lansării celui de-al doilea single, "The Hunt", i-a cooptat pe Dan Minel Stoica (Jurjak / NoruNegru / Tourette Roulette) și Daniel Olteanu (Jurjak), închegând un proiect serios. Au urmat concerte la Expirat, Control și la festivalurile Femei pe Mătăsari, Rocanotherworld, Electric Castle și Focus în The Park.

În martie 2020, Ana a lansat albumul de debut, "9 Missed Calls". Materialul este o împletire melodramatică a nouă momente distincte, aduse laolaltă de numitorul lor comun: căutarea fericirii. Dorințe, nevoi, regrete, acceptare, sexualitate și iubire, toate se regăsesc în cele nouă piese care alcătuiesc albumul de debut semnat Ana Coman. Materialul pune vulnerabilitățile pe masă, fără nicio frică. Ridică în slăvi nopțile albe, dă cu rațiunea de pământ și recunoaște că, uneori, poate fi prea mult.

Comentarii