Urmărește-ne în Social Media

Ana Baniciu - Norocul tău

Ana Baniciu a lansat "Norocul tău", o piesă ce îmbină versuri profunde cu vibe-uri retro și elemente disco. Melodia este însoțită de un videoclip pe care te invităm să-l urmărești în articol.

Ana Baniciu continuă să se reinventeze de la o piesă la alta și își surprinde în continuare fanii, de data aceasta cu "Norocul tău". Artista se bucură de cea mai frumoasă perioadă, urmând să devină mama unui băiețel, iar alături de echipa de producție și compoziție, Ana și-a pus sentimentele pe tavă și a lucrat intens pentru a crea un single special.

"Norocul tău" a fost compus de Ana alături de Andrei Tostogan și Ștefan Ana-Maria și prezintă un mesaj universal despre iubire și destin, ce va rezona cu ascultătorii de toate vârstele.

"Piesa <<Norocul tău>> este un mesaj pentru cei care se joacă cu dragostea și își dau seama de ce au pierdut abia atunci când totul s-a încheiat. Este o piesă care mă reprezintă atât ca sound, cât și ca mesaj și mă bucur din inima să v-o prezint și sper să se regăsească cât mai mulți dintre voi în ea", a declarat Ana Baniciu.

Ana Baniciu este una dintre cele mai apreciate voci feminine din peisajul muzical românesc. În 2022, a revenit în industria muzicală alături de Cat Music și a marcat astfel o nouă etapă în cariera sa, odată cu lansarea single-ului "Narcotic", ce dezvăluie o altă latură a artistei, mai matură, mai puternică și mai implicată ca niciodată. La scurt timp după, a urmat colaborarea cu DJ Project pentru piese de succes precum "Iubirea Mea", "Nu vreau să plâng", "Inima și suflet" și "Copilul", alături de Mircea Baniciu.

Comentarii

Emisiuni radio-tv

Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Nea Mărin sunt gazdele Revelionului de la Antena 1

În noaptea dintre ani, de la ora 20:00, la Antena 1, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se întrec cu Nea Mărin în cel mai tare program de Revelion. Zeci de vedete li se vor alătura celor două echipe conduse de Nea Mărin şi de Liviu şi Andrei şi împreună îi vor invita pe telespectatorii să decidă câştigătorul. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Nea Mărin
Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Nea Mărin │ FOTO: Antena 1

Numere de dans, momente umoristice, cei mai renumiți artiști din toate generațiile și din cele mai diverse genuri muzicale, pe toate şi mai mult de-atât le va avea "Revelionul cel neBUN". Voia bună şi distracţia vor fi şi ele la înălţime, într-o noapte în care petrecerea este pentru toate gusturile. Şi cum întrecere fără obstacole nu putea exista, cei trei îi au alături de ei şi pe poznaşii serii, Rikito Watanabe şi Sonny Medini, care se vor asigura că întrecerea nu va fi deloc una simplă.

Loredana, Delia, Connect-R, Andreea Bălan, Andreea Antonescu, Mircea Baniciu, Ana Baniciu, Puya, Adriana Trandafir, Romică Țociu, Paula Chirilă, Azur, Cătălin Crişan, A.S.I.A., Andreea Bănică, Gelu Voicu, Voltaj, Tudor Ionescu, Olguţa Berbec şi Remus Novac, Angelica Flutur, Pepe, Ruby, SHIFT, Jean de la Craiova, Giulia Anghelescu, Cleopatra Stratan şi Edward Sanda, Vali Vijelie, Tzancă Uraganu’, YNY Sebi şi Bogdan DLP, Georgiana Lobonţ, Taraful de Caliu, baletul COBO, coordonat de Cocuța și Bogdan Boantă, se numără printre invitații serii.

Ei vor intra în scenă reprezentând fie echipa lui Liviu și Andrei, fie echipa lui Nea Mărin. Din care tabără a distracției fac parte artiștii, ce aduce fiecare pe scena pe care întâmpină Noul An și ce alte surprize au mai pregătit cei trei amfitrioni telespectatorii vor descoperi la Revelionul cel neBUN, pe 31 decembrie, la Antena 1, de la ora 20:00, când cea mai tare petrecere îi va purta spre 2024!

Citește în continuare