Urmărește-ne în Social Media

Ana Baniciu - Narcotic

Ana Baniciu a lansat "Narcotic", o piesă ce dezvăluie o altă latură a artistei, mai matură, mai puternică și mai implicată ca niciodată. Melodia este însoțită de un videoclip disponibil în articol.

După o pauză muzicală de aproape doi ani, Ana Baniciu a revenit în industria muzicală cu "Narcotic". Piesa este scrisă de de Alexandru Pelin și Vlad Lucan, și lansată împreună cu un videoclip ce surprinde esența unei povești de dragoste ca un rollercoaster, în care Ana joacă rolul unei femei ce iubește cu toată ființa sa, dar în cele din urmă se luptă cu teama de a rămâne singură și de a porni pe un nou drum, unul necunoscut.

"<<Narcotic>> este în esență o piesă de dragoste, dar pentru mine nu înseamnă doar asta... Înseamnă un rezumat al ultimilor ani, ani în care ne-a fost greu să comunicăm și în care de multe ori ne-am simțit singuri.

Am planuri foarte mari anul acesta în plan muzical! Vreau să lansez multe piese, să cânt mult live și să mă bucur de energia celor care mă urmăresc și care se bucură de muzica mea și nu numai! În rest, sunt omul provocărilor, aștept să fiu surprinsă plăcut!", a declarat Ana Baniciu.

Cântăreață, compozitoare și actriță, Ana Baniciu și-a început cariera ca membră a trupei Lala Band, jucând în serialele "Pariu cu Viața" și "O nouă viață". Prima sa piesă a fost "Iubire sau Război", urmată de single-uri precum "N-a fost să fie", "Aroma de iarnă", "Csf n-ai csf" sau "Tu, inimă".

PUBLICITATE
Comentarii