Urmărește-ne în Social Media

Amy Macdonald - Down By The Water

Amy Macdonald a lansat videoclipul noului single ”Down By The Water”. Piesa este extrasă de pe albumul ”Under Stars”, apărut în februarie.

Amy Macdonald continuă promovarea albumului ”Under Stars” lansând un videoclip nou, pentru piesa ”Down By The Water”. Melodia este compusă de artista scoțiană împreună cu Ben Parker și James Sims, la fel ca majoritatea melodiilor de pe album.

Discul ”Under Stars” a fost lansat pe 17 februarie 2017 și s-a plasat pe prima poziție în topul albumelor din Elveția și pe poziția a 2-a în clasamentele din UK, Scoția și Germania.

Considerată drept una dintre cele mai de succes cântărețe și compozitoare de origine britanică, artista folk-rock Amy Macdonald a urcat încă de la debut pe primele locuri ale topurilor europene. Primul său album, „This Is The Life”, a intrat pe primul loc în clasamentele a cinci țări, inclusiv Marea Britanie, a câștigat discul de platină în 12 țări și s-a vândut în peste trei milioane de exemplare în întreaga lume. Piesa care dă titlul albumului a urcat pe prima poziție în 10 țări și a înregistrat vânzări de peste 2 milioane de copii. De la lansarea albumului "This Is The Life" din 2007, Amy a cântat pe scenele unora dintre cele mai cunoscute festivaluri din Europa, precum T in the Park sau Glastonbury.

PUBLICITATE
Comentarii