Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Nightwish - 20 de ani
Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Videoclip oficial: Amy Lee - With or Without You (cover U2)

Amy Lee a lansat un cover al piesei ”With or Without You” din repertoriul U2. Noua versiune, cu un sound mult mai apăsător decât originalul, beneficiază de un videoclip alb-negru în regia lui Eric Ryan Anderson.

”Uneori visez muzică. Versiunea aceasta întunecată a clasicei piese U2 se auzea în capul meu într-una din dimineți. Pluteam între realitate și vis, fără a avea nicio imagine în față - doar întuneric, piesa aceasta și emoții puternice. Pe măsură ce mă trezeam îmi tot spuneam <<nu te dezlipi, nu uita!>>. Am urcat imediat în studio și am înregistrat părțile de synth și voce. Am avut plăcerea de a-i vedea pe cei de la U2 live la MSG anul acesta și prestația lor a fost inspirațională. M-a făcut să fiu din nou entuziasmată de ideea de a cânta live! Piesa asta este în continuare preferata mea din repertoriul U2. Iubirea este rareori simplă, de cele mai multe ori ea rupând ceva din tine. De asta cred că piesa lor mi se strecoară în vise și mă bântuie. Sper să vă placă versiunea mea!”, a scris Amy Lee pe pagina sa de Facebook.

În paralel cu această lansare solo, Amy Lee se pregătește să revină pe scenă alături de colegii din Evanescence. Trupa are un nou membru în componență, Jen Majura înlocuindu-l la chitară pe Terry Balsamo. În această formulă, formația va concerta pe 21 noiembrie la Ozzfest, în Japonia.

Citește mai multe despre Amy LeeEvanescence
Videoclipuri cu Amy LeeEvanescence
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE