Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Videoclip oficial: Amy Lee - With or Without You (cover U2)

Amy Lee a lansat un cover al piesei ”With or Without You” din repertoriul U2. Noua versiune, cu un sound mult mai apăsător decât originalul, beneficiază de un videoclip alb-negru în regia lui Eric Ryan Anderson.

”Uneori visez muzică. Versiunea aceasta întunecată a clasicei piese U2 se auzea în capul meu într-una din dimineți. Pluteam între realitate și vis, fără a avea nicio imagine în față - doar întuneric, piesa aceasta și emoții puternice. Pe măsură ce mă trezeam îmi tot spuneam <<nu te dezlipi, nu uita!>>. Am urcat imediat în studio și am înregistrat părțile de synth și voce. Am avut plăcerea de a-i vedea pe cei de la U2 live la MSG anul acesta și prestația lor a fost inspirațională. M-a făcut să fiu din nou entuziasmată de ideea de a cânta live! Piesa asta este în continuare preferata mea din repertoriul U2. Iubirea este rareori simplă, de cele mai multe ori ea rupând ceva din tine. De asta cred că piesa lor mi se strecoară în vise și mă bântuie. Sper să vă placă versiunea mea!”, a scris Amy Lee pe pagina sa de Facebook.

În paralel cu această lansare solo, Amy Lee se pregătește să revină pe scenă alături de colegii din Evanescence. Trupa are un nou membru în componență, Jen Majura înlocuindu-l la chitară pe Terry Balsamo. În această formulă, formația va concerta pe 21 noiembrie la Ozzfest, în Japonia.

Citește mai multe despre Amy LeeEvanescence
Videoclipuri cu Amy LeeEvanescence
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE