Urmărește-ne în Social Media

AMNA - Poate mai târziu

AMNA a lansat "Poate mai târziu", o piesă plină de emoție, ce vorbește despre o dragoste rănită. Melodia este însoțită de un videoclip pe care te invităm să-l urmărești în articol.

Compusă de Alex Parker, Robert Toma și AMNA, "Poate prea târziu" descrie o poveste de dragoste ce s-a terminat. Sentimentele de afecțiune încă sunt prezente, făcând dureroasă amintirea clipelor trecute de fericire.

"<<Poate mai târziu>>  este o piesă de dragoste, la care țin foarte mult. Mai mult decât atât, este piesa pe care pariez vara asta", a declarat AMNA.

Noua piesă a artistei este acompaniată de un videoclip regizat de Silviu Mîndroc. Clipul a fost filmat în diferite locuri din București, iar AMNA este personajul principal.

AMNA a cucerit publicul cu hituri precum "Tell me why", "În oglindă" (feat. Robert Toma), "Banii", "Nu poți să mă uiți" și "Arme" (feat. What's UP), care au reușit să strângă milioane de vizualizări pe YouTube și să ajungă în topurile radiourilor din România. Au urmat piese precum "De Câte X Vrei Tu", "Aproape cel mai departe" (în colaborare cu Robert Toma), "14 februarie" și "Ce rămâne de făcut", feat. KEED de la Șatra B.E.N.Z.

În luna mai a anului 2020, artista a colaborat pentru a treia oară cu Dorian Popa și au lansat "Cealaltă ea", single ce a adunat peste 12 milioane de vizualizări pe YouTube, apoi a lansat "Cine pe cine", alături de Robert Toma, "Fix așa cum ești" și "Adorm cu amintirea ta", alături de Robert Toma. În martie 2021, AMNA a colaborat pentru prima dată cu Liviu Teodorescu și a lansat "Sper s-o iubești", un single despre iubirea pe care cândva doi oameni au trăit-o, dar și despre karma. În septembrie 2021 a adus vara înapoi cu "Tu, tu, tu", iar în noiembrie a lansat la "La ușa mea", o piesă sensibilă despre vulnerabilitate și modul în care alegem să suferim, departe de ochii lumii.

Comentarii